Algemesí celebrarà amb un acte en la Basílica i una processoneta la fumata blanca de la Unesco

0
257

L’alcalde d’Algemesí, Vicent García, ha manifestat esta nit que el proper 8 de desembre es celebraria amb un acte en la Basílica i una processoneta, cas que la Unesco declare les festes de la Mare de Déu de la Salut, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Els veïns d’Algemesí viuran la nit més llarga esperant que al llarg de la matinada el Comité de la Unesco delibere, a Bali, a favor de la proposta presentada per l’Ajuntament.

García s’ha mostrat optimista al respecte «tenim moltes possibilitats d’aconseguir-ho» tot i reconèixer que hi han «molts nervis» al sí dels membres del consistori. Un nerviosisme que es trasllada a tot un poble que, en poque hores, pot esclatar d’alegria i convertir el 28-N en una data història per a este important municipi de la Ribera del Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here