Oreto Segura : «Ja és una realitat la caiguda del bastió socialista de la Ribera»

20
419


 • La portaveu del PP de l’Alcúdia celebra el triomf històric del PP al municipi
 • Assegura que en aquestes eleccions «els alcudians han dit NO al discurs de la por instigat per l’alcalde de la localitat, Robert Martínez, que ja no convenç ni als seus propis simpatitzants»

La portaveu del Partit Popular de l’Alcúdia, Oreto Segura, ha agraït avui a tots els alcudians l’històric resultat electoral que ha convertit el PP, amb 3125 vots, en la primera força política del municipi en les Eleccions generals del passat diumenge.

Segura, que ha celebrat el suport i la confiança dipositada pels veïns en el projecte polític del Partit Popular, sinònim de progrés i prosperitat, ha subratllat que «hi han aires de canvi a l’Alcúdia, ja que per primera vegada el PP ha superat en nombre de votants  al partit socialista, que ha perdut mil vots respecte a les eleccions de 2008 «.

En aquest sentit, la dirigent local ha subratllat que «en cada nova cita amb les urnes, els alcudians i les alcudianes están canviant la tendencia del vot, invertint els resultats al nostre poble i permitint al Partit Popular consolidar-se com l’alternativa preferida i com a futur equip de govern»

Així mateix, ha afirmat que «amb el seu vot al PP, els alcudians han castigat el populisme, el sectarisme polític i el clientelisme practicat durant anys pel partit socialista de l’Alcúdia. Ja és una realitat la caiguda del bastió socialista de la Ribera», ha assegurat.

Finalment, Segura ha atribuït la victòria del PP «a totes les persones que han treballat perquè això fora una realitat», i també ha advertit que «tot i els excel·lents resultats obtinguts, el PP de l’Alcúdia no es relaxarà i va a continuar treballant per a tots i cadascun dels veïns del municipi amb independència de la seva ideologia política «.

Comunicat d’Oreto Segura (PP-l’Alcúdia)

20 Comentarios

 1. xica aixó és el que t´agradaría a tu, esperat que vingues les próximes municipals i veuras el revolcó que t´han dus, perquè damunt no tens expèriencia de gestió. L´Alcúdia és un poble modélic de gestió socialista i que dona gust viure ahí, i aixó que no sóc Alcudià.

 2. Jo si que sóc de L´Alcudia, i crec que no t´has assabentat del resultats del 20N, la gent del poble modèlic de L´Alcudia, ja esta farta del clientelisme i
  el pessebre que té muntat el psoe, que aci ens coneixem tots xica, ah! i la rebolcada ja l´heu patit vosaltres.

 3. Se nota que no eres de l’Alcúdia i parles des de la ignorància. El PSOE ja va perdre la majoria absoluta a les municipals, i ara ha perdut les eleccions per primera vegada en la història. A més, això de que Oreto Segura no té experiència… És Diputada Provincial, i ara té més responsabilitat que l’alcalde, ja que gestiona l’àrea de la que és delegada a més de 200 municipis.

  A les pròximes eleccions municipals el resultat està cantat:
  Una jove advocada de 28 anys, amb 4 anys d’experiència com a Diputada Provincial, liderant la principal oposició a l’Alcúdia, recolzada pel seu partit i amb la simpatia del poble, havent derrocat la majoria absoluta dels socialistes alcudians en les municipals i havent guanyat a les generals… contra Robert Martínez, un alcalde que ha passat sense pena ni glòria, que ha necessitat de la imatge del seu padrí per a fer campanya (era ridícul vore els cartells de Signes a les eleccions municipals), atacat pel seu propi partit després d’uns resultats penosos a les municipals i la primera derrota a les generals, i sense el recolzament del poble, que cada vegada es distància més a les urnes i al carrer de les seues polítiques.

  Robert Martínez ha desfet als socialistes, i no pareixen molt contents amb el que un dia va ser designat a dit.

  Tot això sense dir que el nostre poble és dels més endeutats, amb més atur, i dels que menys crèixen en població degut als altísims impostos. V

  Però bé, queden 4 anys, i ja que no eres del poble… espera’t a que parlen els alcudians, que som els que decidim 😉

 4. Que fort, que fort, com un poble que es «l’envecha» de tota la Ribera que es el que MENYS atur té, i uns impostos que ja els agradaria tindre a molta gent de pobles veins Xuano puga dir que és tot el contrari, les dates són les que són, no són inventades estàn ahi.
  Els socialistes estem contents amb Robert el nostre Alcalde, que no ha desfet a ningú i que ha fet que un poble com el nostre siga el que és, capdavanter en tecnologia, esports, medi ambient i un llarg etcetera que no vaig a nomenar, continuarà treballant ell i el seu equip de govern, per a fer de L’Alcúdia un poble millor.
  Ara et dic jo, tu dius que en les passades elecions Robert necesita la imatge del seu padri, per eixa regla de 3 Gonzalez Pons és el padrí de Mariano Rajoy, perque en les elccions grals. no posaren fins els ultims dies ninguna foto de Rajoy, per por de que el votat indecis el veguera i no vos votara? jo crec que es per aixó.
  La gent esta cremada pensant que la culpa de la crisis la ha tingut Zapatero en quant no es així i per aixó em perdut aquestes eleccions, però ara quant comencen els RETALLS

  • Mira Xuano, amb tot el respecte teu dic , (i aixo que jo no sóc de l’Alcúdia sino de Benimodo), Robert Martínez es el millor alcalde que ha tengut i tindra l’Alcúdia! I ojala al meu poble també haguera guanyat el PSOE, però resulta que no, que va guanyar el PP. I la gent no els vota perquè realment creu en ells, sino perquè com vegueren que la crisi va arribar en el PSOE liderant van votar al PP… Me pareix penos però bé… Alla ells! Perquè ja fara quasi 7 mesos que estan al càrrec i la crisi no s’acabat, al contrari, ha augmentat!!
   I esperat ara en Rajoy… La gent ja es donara conte de la animala que han fet… I es ahi quant el PSOE tornara de lider, i per molts anys!!!

   I en Alcúdia no se que dius e? Si va guanyar el PSOE i molts anys més que guanyara i amb Robert Martínez de alcalde!! A qui li pique que se rasque… Però no digueu mentides ni inventeu histories, que m’ha que vos agrada a la oposició invertarse historietes…

 5. Robert Martínez al carrer! No volem la seua arrogància a LAlcúdia, q torne Signes! Ixe sí que sabia, no com el ploró perdedor q tenim ara…

 6. Xuano, ho has bordat, no se com s´atrevixen a opinar si no són ni viuen en L´Alcudia, els pot el fanatisme que senten per el psoe, però aci els impostos de mes barats que en altres pobles, res de res, i és una poca vergonya tots els possat
  a dit que treballen per a l´Ajuntament només per ser del psoe.Despres parlen dels
  altres miauuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

 7. DavidR, l’Alcúdia és l’enveja de tota la Ribera???? jajajajaja. Pero tu on vius? Signes va fer un gran treball fent-vos creure que este poble és lo més de lo més, però Robert ja està destapant la cortina… i molts comensen a vore la merda que ix de l’ajuntament.

  Però te puc dir que en part tens raó: Si tens el carnet d’afiliat al PSOE, l’Alcúdia és una maravilla!

  Al carrer tots, que no estem en Cuba!

 8. Pero Brenda de Benimodo, que es Alicia en el pais de les meravelles, obri ells ulls filla, a Benimodo ha guanyat el pp, perquè la majoria de veins, estaven farts de l´aptitud dictatorial de seu ex-alcalde, i ara vols que en set mesos els que estan ho solucionen tot, vinga dona, no digues bocheries, i al tal David, tu creus que si el nou Govern no fa retalls podrem eixir d` este pou
  en què ens ha ficat Zapatero.Ara tot seran protestes i vages, perquè a molta gent se li acabara el chollo i els posaran ferms.

 9. Molt sencill, per a tota la llista del PP que tenim en aquesta pagina, vos vaig a demanar un exercici, ixiu al carrer en cotxe, a peu, en bici, en patins,… i examineu el poble, i encara que per orgull no aneu a dir que es gran poble vosaltres sabeu que es un gran poble, que no ens falta de res, i que si i ho podem dir orgullosos L’ALCÚDIA EN BONES MANS, (no sóc ni simpatizant, ni militant del PSOE) però s’ha de reconeixer que quant una cosa funciona funciona, no fa falta posar a una xiqueta (encara que tinga 28 i siga advocada).
  Segon exercici, examinen la Generalitat Valenciana mirem el deute, mirem en que es gasten els diners, mirem més de prop EL COL·LEGI BATALLAR, quants barracons té? vinga perfavor que em tingut a un dels majors lladres com a president que percert el JUSGUEN EL 12 DE DECEMBRE, obrim els ulls ja o que?

 10. Qui ha dit que no estic orgullós del meu poble? que perquè page els meus impostos ? per a que es facen coses en el meu poble de L´Alcudia, d´on creus que ixen els diners?estem en democràcia i domen la nostra opiniò, i em fa molta gràcia el que dius que no eres ni simpatizant, ni militant del psoe
  jajajaja.Tant de parlar de la Generalitat, perquè no li reclameu al govern de Zp, els diners que no ens envia a la Comunitat Valenciana i és igual de generós que en Andalucia(aon més politics corruptes hi ha per m2 i son del psoe)obri ells ulls i llevat l`antifaç, que no et deixa veure, sols lo que vols. claro.

 11. Estate tranquil rosca, que ara quan ixca tota la corrupció del psoe, ens posarem tots a plorar, i com no podran fer els seus trejes i maneges com estaen fent amb els jutges de l´Audència Nacional, hauran de fer hores extres en els juzgats.

 12. No intenteu culpar a el PSOE de unes corrupcions que ha fet el PP, estic flipant!! Açi el unic que ha estafat a la seua Comunitat ha segut Francesc Camps (PP) no li intenteu buscas 3 peus al gat perque no… Estic segura que si examinareu les gestions que realitza Robert Martínez no trobarieu ninguna de ilegal. Perque sera?? Pot ser que siga perque ell no es corrupte i busca el be del seu poble?? Es clar que si!

 13. Aci ningú ha culpat a Robert Martinez de corrupte, i jo m´imagine que treballara pel bé del poble, es el seu treball no? però hi ha qui es corrupte per tres trajes i hi ha que són mes llestos com Chaves(10 millons de euros per a l´empresa que és apoderada la seua filla , i la resta de la seua familia també
  estan ja arregladets)Blanco,Griñan,Lluna i Bono(la seua filla de 9 anys tènia escripturada al seu nom, el millor local del centre comercial d`Albacete.)Els politics corruptes que tornen els diners, i a la presó pero totsssssssssssss.

 14. El que crec que es evident es que en les proximes eleccions municipals el partit popular va literalment a arrasar i a conseguir per primera vegada en el poble de lalcudia lalcaldia,i sincerament pense que no es va a produir aquest fet perque el pp haja realitzat una oposicio de caire constructiu i haja fet un gran de treball per a poder ser alternativa al govern local,sino que crec que el problema daquesta dinamica electoral ve del pspv local.el perque,pues en primer lloc es podria encuadrar dins de lambit municipal i en concret de lalcaldia,lalcalde i secretari general del pspv local te un tracte amb els ciutadans del poble que no es ni agradable ni calid,rosant moltes vegades la groseria i pense que aixo es un punt que tratanse dun municipi no molt gran el ciutada heu valora molt.en segon lloc i continuant en laspecte municipal crec que sestan enfocant les politiques duna manera equivocada donant cobertura economica a proyectes que no tenen limportancia que se li dona i per ficar un exemple vaig a nombrar la recent estrenada campanya de donacio dordinadors portatils a xiquets dels ultims cursos de primaria,pense que es podrien haver gestionat altres coses mes prioritaries amb eixos diners,tambe seguint amb el tema municipal pense que al estar 32 anys gobernant sa creat una red clientelar de amiguisme que no es sana per al correcte funcionament de les institucions municipals,en tercer lloc pense que en lambit estrictament organic o de partit i en concret en el tema de la llista electoral de les pasades eleccions locals el pspv tampoc ha estat masa encertat,pense que la llista estaba carent de dinamisme i de vagatge politic i al mateix temps donaba la impresio de ser improvisada i de no estar en conexio amb la realitat present del poble,perque realment les anteriors llistes del pspv de atres comicis anteriors posiblement no tingueren molt mes nivell politic pero tenien un cap de llista i candidat molt complet,lamentablement amb lalcalde actual no es dona aquest handicap.tame parlar de lagrupacio en general que hui per hui crec que esta pasant per hores baixes i crec que no es capas de aportar ninguna persona que marque la diferencia en quant a aptituts politiques.falta encara molt de temps per a les proximes eleccions locals pero si el devenir politic local seguix igual en lalcudia hi haura un canvi politic.

 15. El PSOE ja no té res a fer a l’Alcúdia. S’ha marcat una tendència clara de vot, i a les pròximes eleccions municipals, si seguix la mateixa evolució que els últims anys, la Segureta arrasarà amb el PP.

  El nostre poble s’ha quedat molt arrere, i la política de Robert ja no causa simpatia, ni ell tampoc. Massa prepotència per a un sol home…

 16. Ay que ganes de poder!!! Estos de les families bien volen tornar 50 anys arrere. Ferse els amos del poble que la democracia els va arrebatar… Pero va a ser que no, el que el tio Mariano estiga al poder , amb els retalls, «tijeretazos i dedazos» va a jugar en contra de la dreta Alcudiana. Al temps.

  Pd: Psoe alcudiá –> Treballar pel poble
  PP alcudiá –> Que el poble treballe per a ells

  La diferencia es clara no?

  Un socialiste

 17. El de l’anterior comentari firma com a «un socialiste», però m’agradaria que no insultara al meu partit amb la seua clara ignorància.

  Jo soc socialiste, i això de que si guanya el PP tornarem 50 anys enrere… Ens tenim que deixar de cuentos, que ja ho va intentar Rubalcaba amb el video eixe del xiquet de l’escola privada, però no ha funcionat.

  Inglaterra, França, Alemanya i la gran majoria dels països de la Unió Europea estan governats pel centre conservador (El Partit Popular Europeu), i ningú s’ha fet amo del pais ni els rics peguen als pobres… Qué rídicul que encara se intente fer creure això!

  Si volem guanyar les eleccions tenim que ser sincers, propossar alternatives per a consolidar l’Estat del Benestar, lluitar pels drets dels treballadors, i fer una opossició brillant als populars. Però amb la veritat per davant.

  Es temps de redirigir el nostre partit, tornar als origens i fer vore a la gent que el Socialisme és una gran opció. Però amb mentiders així… poc farem.

  Amunt el Partit Socialiste! Salut i República amics.

 18. Per a Dretanoperfavor, la ignorancia et desborda, i em preucupa eixa gent que no camvia el discurs, que dius de la dreta?que dius de que són gent be?que t´has pres?per el bé del teu partit, no digues més favades, no vullgues imitar a la Pajin , que despres dels resultats del 20N, ja teniu prou.

 19. Jo pensaba que el govern de Zp estava en Stand-by, en la que sols se fan els tramits necessaris, i ara resulta que van a tota llet fent superviatges de luxe ,com la ministra de cultura en funcions Angeles Gonzalez Sinde, però amb set persones mes, al Willy Fog la deixat a l´altura del betum.El president
  en funcions ZP donant 5.5 millon de euros a estos de la memòria historica, en la que esta caient, que pensara la gent de tot açò ?quina panda mare meua.!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here