La UNESCO ajorna fins a demà si la Festa de Mare de Deú de la Salut d’Algemesí és Patrimoni de la Humanitat

2
533
La Muixeranga d'Algemesí

Per a Algemesí esta matinada será històrica. La UNESCO ha ajornat fins dins d’unes hores si la Processó de la Mare de Déu de la Salut és declarada Patrimoni Inmanterial Cultural de la Humanitat. Encara que les exposicions de les diferents candidatures van amb retard tota Algemesí està expectant per la decisió d’aquest organisme.

Des de Riberaepxress els informarem de les novetats d’aquesta important decisió. També es pot seguir en Twitter: #algemesiUNESCO

2 Comentarios

  1. Les campanes voltegen ara mateix. Crec que ho hem aconseguit. La Festa de la Mare de Déu de la Salut Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Com algemesinenca, em sent molt orgullosa. Ara… a celebrar-ho!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here