Èxit de participació en la III Fira d’Associacions juvenils celebrada a Alzira

3
478

Els diversos tallers, jocs d’animació i concerts que constituien la III edició de la Fira d’Associacions juvenils, celebrada ahira a la Plaça Major d’Alzira, ha registrat una elevada participació i assistència el que ha fet que els organitzador s’hage mostrat molt satisfets del seu resultat.

El president del Consell de la Joventut, José Andrés Hernàndez feia, anit, un balanç «molt positiu» de la fira, «crec que l’edició d’enguany ha sigut la millor de totes les celebrades perquè l’oratge i la gent ha acompanyat tot i contar amb menys recursos».

Els concerts dels diversos cantants i grups alzirenys han sigut molt ben acollits pels joves com el cas d’Iván Zayas, Red Station, Gregal, Islam Carro i Yago Ibars, a més de la dansa egipcia a càrrec d Nuga Egyp

cian Dance Sholl, del Grup de Danses Alzira i de la Banda de Tambors i Timbals de la Junta de Germandasts i Confraries.

El jove cantant de La Barraca d’Aigües Vives, Yago Ibars va sr uns dels trionfadors de la nit. Yago fou felicitat i requerit al final del concert per xics i xiques que volien fer-se una foto amb ell. El xaval, malgrat els seus 16 anys porta ja un camí exitòs en ser el guanyador dels concursos Cantes ó balles d’Alzira i altre d’intèprets de Xirivella.

La mostra, organitzada per la regidoria de Joventut contà amb la participació de les següents organitzacions i col.lectius: Adafir, Apadicc, Aposta jove UGT-PV, Associació Cultural Moros i Cristians la Vila d’Alzira, Associació Nour, Banda de Tambors i Timbals de la Junta de Germandats i Confraries, Centre d’Informació Juvenil, Centre de Voluntariat Fundar, Fundació Cepaim, Clubd de Màgia Magic Street,Generació Universitària CV, Grup de Danses d’Alzira, Grup Qué Fem?, Ibaj, Generalitat Jove, Ibvan Zayas, Jóvenes Csif, Juniors Md la Encarnación, Nuevas Generaciones del PP, Nuga Egypcian Dance, Sholl Oje, Red Station!, Bloc Jove d’Alzira i Joves d’EU d’Alzira.

http://www.youtube.com/watch?v=MPUrM-iPINo&feature=related

Yago Ibars

3 Comentarios

  1. Amic Hayack, hem ficat en l’article les associacions que ens va passar l’organització durant la roda de premsa en la que es va presentar la Fira de les Associacions. T’agraixc que ens comuniques la presència de la teua organització, Joves d’EU d’Alzira, en la mostra i com podràs comprovar ja està afegida a la relació inicial.
    Gràcies per seguir-nos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here