Naix el primer calendari benèfic de les falleres majors d’Alzira per ajudar a ProSub

0
418

Miguel Ángel Gil realizando las fotos

Les falleres majors del 2011 d’algunes de les comissions de la ciutat d’Alzira, s’han unit per tal de crear un calendari benèfic per al 2012 amb ProSub. Aquest calendari està format per 12 fotos on s’integren als més menuts d’aquesta associació al mon faller, així, les falleres junt als xiquets recorren diversos escenàris de la nostra ciutat, representant algunes de les dates més importants del calendari valencià.

El fotògraf, triat per a dur a terme aquesta tasca ha estat Miguel Ángel Gil, de Digital Flash, qui compta amb una llarga trajectoria al món de les falles d’Alzira, i també s’ha encarregat del disseny del calendari.

La presentació tindrà lloc el proper dimecres 30 de novembre a les 20:30 i serà presentat per les coordinadores d’aquest projecte, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura d’Alzira.

Tots aquells que vuiguen un calendari podràn demanar-lo enviant un missatge al facebook del calendari, Calendari Benèfic Falleres Majors, o també al correu: juntspodemferalgunacosagran@gmail.com . El preu del calendari és de 5 euros i la recaptació anirà íntegrament a l’Associació.

El dissabte 3, l’Associació PROSUB realitzarà algunes activitats a la Plaça Major i algunes de les falleres hi aniran per tal de oferir la possibilitat d’adquirir el calendari.

Les coordinadores:

Marta Peris i Carrascosa i Maria Jesús Villén i Furió

Portada del calendario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here