AJUDA denuncia una involució en la protecció de les dones contra la violència de gènere

0
312

Les dones d’Alzira han denunciat hui davant el Dia Mundial contra la violència de gènere, «una involució» en la seua protecció davant la violència masclista, durant la concentració delebrada a la capital de la Ribera.

Anna Oliver d'AJUDA

Anna Oliver, membre de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) ha ficat per exemple, que «entre la joventut s’han incrementat, perillosament, els casos de violència, malgrat tractar-se de gent més formada i informada». Oliver ha afegit que no hi altre delicte que «cause tantes morts com aquest». Segons AJUDA l’estadística oficial del ministeri d’Igualtat diu que han mort 53 dones al llarg d’enguany, però «el nostre recompte s’eleva a 72 perquè incloem aquelles víctimes que no encaixen en l’oficialitat de la llei, però que son igualmente víctimes de la desigualtat».

Alzira compleix 4 anys de celebració d’este tipus de concentracions celebrades, fins ara, en la Plaça del Sufragi davant l’edifici judicial però hui han decidit traslladar les protestes a la Plaça Major a partir de gener del proper any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here