La Societat Musical d’Algemesí tanca el diumenge el 175 aniversari amb el concert de Santa Cecília

0
434

Els músics de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí, sota la direcció del seu titular Alberto Ferrer Martínez oferian el proper diumenge 27 de novembre el concert de Santa Cecília a les 12 hores al Teatre Municipal d’Algemesí.

Amb aquest concert la Societat Musical d’Algemesí tanca un any ple de celebracions i la commemoració del 175 aniversari de la seua Banda de Música.

Com ja és costum abans del concert es farà entrega als tretze nous músics que enguany han entrat a la Banda Simfònica d’un diploma acreditatiu i la insignia de la Societat.

En aquest concert també és tradicional la interpretació de diverses obres amb un instrument com a solista. Enguany, les peces escollides han sigut Bassi, la Marioneta de Ferrer Ferran amb Ximo Borràs Sanchis com a tuba solista; Fantasy for Euphonium and Concert Band del compositor Philip Sparke amb Vicent Girbés Trull al bombardí; i Rhapsody in blue de George Gershwin amb Sergi Pacheco Portalés com a solista al piano. El concert es completa amb les obres La Rodana de Ferrer Ferran, Slava! de Leonard Berstein i Porgy and Bess de George Gershwin.

Emili Morales Domingo, president de la SMA des de l’any 1983 fins l’any 1988 serà el presentador del concert en representació del passat i present de totes aquelles persones que com a músics, directors,  directius o simplement simpatitzants i seguidors de la banda han escrit dia a dia la seua història.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here