Als 8 mesos de nàixer Riberaexpress superà ahir per primera vegada les 5.000 visites

2
301

Als 8 mesos d’haver vist la llum, Riberaexpress, ha pujat un esglaó més en la seua aventura periodística-digital. Ahir arribarem, per primera vegada, al cim dels 5.000, concretament foren 5.107 les visites dels nostres lectors a este portal. Uns seguidors, que procedixen majoritàriament d’esta comarca, però que el Cas Alzicapital, sobre tot, ens ha donat una carta de resonància  nacional.

Des de mitjans de novembre  veniem superant, a diari, les 4.000 visites, amb dos dies per dalt de les 4.900 fins que ahir Riberaexpress va trencar ja la barrera de les 5.000.

En el últim mes s’han superat amb suficiència les 100.000 visites el que dona una mitjana per dalt de les 3.500 diaries.

Amb estes dades des de Riberaexpress volem agrair la confiança que, dia a dia, depositeu en este diari digital el que suposa una gran satisfacció, d’una part, però també una enorme responsabilitat per tal de seguir superant-nos  amb este projecte mediátic de vocació comarcal.

2 Comentarios

  1. Mis felicitaciones a Riberaexpress y mi deseo de los mayores exitos futuros en la linea informativa de veracidad e imparcialidad
    FELICIDADES

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here