Tots els sindicats de l’Ajuntament d’Algemesí critiquen la pujada dels sous de l’alcalde i d’un regidor

0
323

COMUNICAT: Tots els sindicats (CSIF, FIFA, CC.OO., SPPLB-CV i UGT), en representació  dels treballadors de l’Ajuntament d’Algemesí, manifestem la nostra disconformitat amb la pujada de les retribucions de l’alcalde i el regidor de personal i de seguretat ciudadana. També manifestem la nostra disconformitat en l’increment de  l’import assignat a cada regidor per   l’assitència a les diferents Comissions.

Al temps que als funcionaris en primer lloc, ens congelen el sou, desprès, al 2010, el regidor delegat de Personal de l’Ajuntament, ens demana que no demanem la revisió de l’IPC contemplada al conveni perquè l’Ajuntament no pot fer front a eixes despeses i per últim l’Estat per Reial Decret Legislatiu ens minora en un 5% les retribucions.

Mentre tant l’Ajuntament, sense tenir en compte les recomanacions de contenció i austeritat demandades des de les diferents administracions,  contempla per al 2012 una pujada del 3,1% (la desviació de l’IPC), tant en el sou de l’Alcalde, del regidor delegat de Personal i Seguretat ciutadana, com en les retribucions de tots els regidors per l’assistència a les diferents Comissions; la qual cosa ens pareix una falta de consideració a la resta de treballadors de l’Ajuntament i, entenem que aquesta revisió salarial és èticament reprovable i insolidària, independentment de que la norma legal haja deixat fora de les rebaixes salarials al personal no funcionari i laboral que percep retribucions en càrrec a fons públics.

És per això demanem a la corporació municipal que reconsidere la revisió salarial esmentada, ja que ens pareix poc exemplar de cara als treballadors i treballadores de l’Ajuntament i injustificable de cara a la ciutadania que està patint una greu crisi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here