L’Ajuntament de l’Alcúdia multarà amb 90 € les caques dels gossos

0
353

Curs de gossos a l'Alcúdia

La mesura, que serà aprovada al proper plenari, pretén  erradicar dels carrers de l’Alcúdia els problemes d’higiene i neteja que provoquen les deixalles dels animals de companyia als espais públics.

A l’Alcúdia, com a la resta de pobles i ciutats del nostre país, el cens d’animals de companyia creix de manera constant i, tot i que per part del govern municipal s’han fet tota classe d’actuacions i campanyes de conscienciació, caminar per algunes zones del poble és molt molest per culpa dels excrements dels animals que els seus amos han deixat al carrer.

Per una banda, es van acotar dos zones de Pipi-Can, a dos llocs diferents del poble, per a facilitar que els propietaris de gossos pogueren dur-los a este espai a fer les seues necessitats. A més l’ajuntament ha patrocinat diferents cursos de conducta i socialització de gossos i ha fet diverses campanyes regalant als amos de tots els gossos censats uns contenidors de bosses de plàstic en forma d’os i fàcils d’enganxar, per a poder dur-los en la corretja de passeig i tindre sempre bosses a la mà.

És per això que ara, en vore que el problema persisteix, es presenta esta proposta d’alcaldia, en el sentit de modificar l’ Ordenança Municipal de Tinença i Protecció d’Animals en l’article referent a les sancions, imposant una multa de 90 € a aquells propietaris de gossos que no arrepleguen les caques dels seus animals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here