Roquette Laisa de Benifaió ha fet en 6 anys 11 projectes basats en l’estalvi del consum energètic

0
317


Cejalvo en la seua visita a la Laisa

El director general d’Energia, Antonio Cejalvo, ha visitat este matí les instal.lacions de l’empresa Roquette Laisa a Benifaió, acompanyat pel director de la multinacional Rafa Obiol i l’alcaldessa del municipi Amparo Arcís. L’objectiu d’esta visita era valorar les mesures d’estalvi i d’eficiència energètica que ha dut a terme l’empresa en sis anys a través d’onze projectes en què s’han invertit 3’5 milions d’euros.

Cejalvo ha qualificat que el treball de l’empresa en matèria energètica «s’ha de reconéixer expressament ja que s’ha aconseguit reduir el consum d’energia apostant al mateix temps per un augment en la qualitat dels seus productes millorant així els seus rendiments i la seua competitivitat», unes dades a què a més cal afegir «que és una de les empreses que més invertix a la Comunitat Valenciana generant al mateix temps ocupació i riquesa en una conjuntura tan difícil com l’actual».

El director general ha assenyalat a més que la Generalitat ha invertit en estos projectes «600.000 euros, apostant per l’estalvi energètic en les empreses com en el cas de Roquette».

Diverses han sigut les línies d’actuació dutes a terme amb este objectiu: Una auditora energètica per a valorar la inversió a executar, incentivar econòmicament eixes inversions amb nous equips, el suport a la diversificació energètica o l’aplicació de sistemes de cogeneració.

L’Agència València d’Energia, a través de la Generalitat «ha invertit des del 2006 a nivell general en empreses valencianes 25 milions d’euros a través de 1.500 projectes com els que hui estem valorant, la qual cosa suposa una reducció en el consum d’energia de més de 125.000 tones equivalències de petroli a l’any» va destacar Antonio Cejalvo.

L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís ha valorat l’eficiència energètica de Roquette de «molt interessant per als beneficis de l’empresa i per al nostre municipi ja que estes inversions afavorixen la creació d’ocupació»
.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here