El mercat municipal d’Almussafes lluïx una nova imatge

0
286

Titulars de les parades amb regidors de l'Ajuntament

El consistori d’Almussafes acaba de concloure un nou projecte de reforma del mercat municipal que ha afectat tant la fatxada de l’edifici com als mostradors centrals dels llocs. Durant l’últim any s’han executat tres fases d’obres de modernització de les dependències comercials, ja que al desembre del 2010 es va dotar a l’edifici d’accessibilitat i el passat mes d’abril van concloure els treballs de substitució de la coberta superior de l’històric immoble. La nova actuació urbanística ha suposat una inversió de 30.000 euros, fruit de la subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l’exercici 2011.

Durant les últimes dos setmanes, l’Ajuntament d’Almussafes ha realitzat noves obres de reforma en el mercat municipal que, a pesar de no alterar la configuració arquitectònica de l’edifici, sí que l’han millorat notablement. Precisament, este mateix matí, la regidora d’Urbanisme, Mª Carmen Santos Juanes, i el regidor de Comerç, Arcadio Ramírez, han visitat les dependències municipals.

El nou projecte, conclòs la passada setmana, s’ha centrat en la modernització de la fatxada del mercat i del seu equipament interior, per mitjà de la substitució del sòcol de marbre, la instal·lació de dos noves portes laterals, així com la renovació de la part superior dels mostradors centrals.

Una subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l’exercici 2011 de 30.151 euros ha assegurat l’execució de l’esmentada actuació urbanística, “amb la que hem dotat a este immoble municipal destinat al comerç tradicional de millors condicions”, argumenta el regidor delegat de Consum. Les obres no han afectat els comerciants d’este centre municipal de venda, ja que durant les setmanes de realització dels treballs de reforma, els titulars de les set casetes i dels tres llocs existents en la taula central del mercat municipal han continuat exercint la seua labor comercial habitual.

Amb les esmentades obres, l’Ajuntament d’Almussafes ha conclòs la tercera fase del projecte de millora de la instal·lació, ja que a finals d’any 2010 ja es va executar un programa d’accessibilitat i d’eliminació de barreres físiques, pressupostat en 14.581 euros, que va comptar amb una subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà de la Conselleria. Així mateix, a principis d’enguany es va renovar la totalitat de la coberta superior, afectada per goteres i danys estructurals, amb la instal·lació de bigues de fusta laminada, un segon projecte de modernització que va ascendir a 70.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here