Bastidas li esmena la plana a Federico Trillo i assegura que el PP no té decidit canviar l’Assut de la Marquesa per Cortes de Pallás

4
306

Per a la presidenta local del PP, Elena Bastidas, l’aposta del diputat electe per Alacant, Federico Trillo «no es més que la valoració d’un membre de l’excutiva nacional del PP a l’espera del posicionament polític que puga fer el PP de la Comunitat Valenciana». És la resposta de la també alcaldessa d’Alzira i presidenta de la FVMP davant la intenció mostrada ahir en Alacant per part de Trillo de recuperar la presa de l’aigüa en Cortes de Pallás per al transvassament Xúquer-Vinalopó.

En declaracions fetes, hui, a requeriment de Riberaexpress, Bastidas ha fet palés que «l’Ajuntament d’Alzira al igual que el PP i la seua alcaldessa tenen una postura molt clara que no és altra que la de la defensa dels llauradors i dels interessos dels llauradors del seu poble i de la comarca».

La dirigent popular ha expresat així el seu recolzament a l’actual connexió del canal Xúquer-Túria en l’Assut de la Marquesa que va decidir, en el seu dia, l’aleshores ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. El govern socialista va modificar el traçat original davant les reivindicacions dels agricultors de la Ribera del Xúquer que es manifestaren massivament a Sueca, davant la convocatòria de Xúquer Viu i d’altres organitzacions polítiques, ecologistes, sindicals  i cíviques de la comarca.

El PP d’Alacant ja  va manifestar durant la recent campanya electoral que «recuperaria» el traçat original de la conducció cas que guanyara les generals, segons recull el diari ABC en les pàgines de la Comunitat Valenciana.

4 Comentarios

    • POLP Paco Sanz està ací amb nom i cognoms. La contestació d’Elena Bastidas a Trillo posa de manifest fins a quin punt a la Ribera ha calat la defensa del nostre riu. De fet l’Ajuntament d’Alzira ja es va pronunciar en la manifestació del 29 de maig de 2010 que es convocà amb el lema de «Pel Xúquer. Pel nostre futur». No obstant cal ser prudents i esperar com es desenvolupen els esdeveniments.

  1. Està molt bé que Bastides es pronuncie a favor dels agricultors, m’haguera agradat més que parlara de la gent del camp en general, perquè no sols viuen del camp els agricultors, però no entenc per què Paco Sanz hauria de felicitar la dirigent del PP d’Alzira, ja que esta no ha fet, si no, defendre els interessos d’aquells que la recolzen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here