Un grup de sanitaris s’ha concentrat hui a Alzira en defensa del manteniment dels serveis públics

0
378

Un grup de sanitaris, pacients i familiars de persones dependents s’ha concentrat este matí a les portes del Centre de Salut I d’Alzira dins la campanya que en defensa dels serveis públics està portant el sindicat CC OO.

És tract d’una campanya per reivindicar «la defensa de l’estat del benestar com un dret constitucional, consideran que la sanitat, l’ensenyament, la dependència, els serveis públics en general, se paguen dels impostos de la ciutadania i per lo tant se tenen que mantindre i millorar per a que siguen el més eficients possibles», segons la delegada de Personal, Àngels López.

Desde CC OO es denuncien «els incompliments del Consell amb el pagament dels medicaments a les farmàcies i amb la LLei de Dependència», el que fa, segons López que «la situació siga ja insostenible».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here