La Falla Cantereries d’Alzira organitza una donació de sang al seu cau

0
383
Donació de sang al cau faller de Cantereries

El passat Dimarts 22 de Novembre al casal de la Falla Les Cantereries, tingué lloc una jornada més de donació de sang. Aquest event ja s’ha convertit en una tradició per a la comissió, ja que amb aquesta ja fan dotze jornades. Cap recordar que aquesta Associació Cultural fou la primera en organitzar donacions de sang al seu propi cau faller col·laborant amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

Amb aquest any es compten sis anys de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat la qual envia un equip de transfusió a dit casal, qui facilita les arreplegues de sang.  Aquestes donacions es realitzen de forma bianual, Juny i Novembre de cada any prevenint les demandes de sang de les respectives vacances, Estiu i Nadal.

Per últim l’Associació Cultural Falla Les Cantereries vol agraïr l’assistència de tots els voluntaris que fent front a la pluja i el mal temps han acudit compromesos amb la causa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here