El Cercle Alzireny Jove replegarà aliments per a les famílies més necessitades

0
237
David Hevilla a la presentació d'aquesta iniciativa

El passat dia 19 de novembre, va tindre lloc al saló daurat de La Gallera la presentació de l’iniciativa proposada pel “CAJ” (Cercle Alzireny Jove) per a recollir aliments i entregar-los a famílies necessitades.

L’acte va estar presidit pels dos presidents de l’associació; Salvador Collado, president del “CA”, i David J. Hevilla, president del “CAJ”, i la regidora Consuelo Martínez Sanchis, representant l’ajuntament. La regidora va felicitar a l’associació i va mostrar la seua satisfacció de veure que molts joves estan conscienciats d’aquest fet que cada vegada afecta a més veïns i que, pot ser, el dia de demà podríem ser un de nosaltres els necessitats. Per això, amb el lema “ hoy son tus vecinos, manñana podrías ser tú” es pretén incitar a la gent perquè col·labore en esta campanya solidària que conclourà el dia 17 de desembre amb una festa, a la qual hem d’assistir tots, en La Gallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here