Personal sanitari es concentra demà a Alzira contra les retallades en la sanitat pública

0
350

Emmarcat en la campanya que en defensa dels serveis públics està portant CCOO, demà dia 23 de Novembre de 2011, se va a celebrar una concentració de personal sanitari, durant l’hora de l’esmorzar (de 10.30h a 11.30h), en el Centre de Salut Alzira I, per a reivindicar la defensa del sistema sanitari públic i de qualitat.

CCOO ja ha denunciat en diferent ocasions la falta de substitucions de personal i les amortitzacions de treballadors i treballadores que estan produint-se al departament de la Ribera. Esta situació està produint un augment de les llistes d’espera en especialistes i en medicina de família.

Esta disminució de personal no està justificada ja que en el pressupost de la Conselleria de Sanitat se mantenen les despeses per a les concessions administratives com la de la UTE  que gestiona este departament.

També volem reivindicar en esta mobilització, que la Generalitat Valenciana pague a les persones dependents, als centres de dia i a les residències de la 3ª edat, el deute que té pendent i que done prioritat a estos serveis de la ciutadania que té problemes de dependència i que no pot fer-li front sense l’ajuda de l’administració.

Per últim volem fer una petició a les grans empreses farmacèutiques, per a que  els grans beneficis que han obtingut els darrers anys amb la venda de medicaments, ara ho utilitzen per a ajudar a les farmàcies, mentre que la generalitat valenciana paga el deute pendent en medicaments..

Des de CCOO volem demanar-li a la Conselleria de Sanitat i a la Empresa que gestiona la Sanitat en el Departament de Salut de La Ribera que no abandone un servei tan bàsic com la Sanitat pública i dedique els recursos humans i econòmics suficients per donar una assistència sanitària i a la dependència de qualitat, perquè la Sanitat no pot ser un negoci, és un servei a la població.

Per la qualitat de l’estat de benestar

Per unes condicions laborals dignes

Allò públic és teu, que no t’ho lleven

Concentració en contra de les retallades a la sanitat publica i al sector de la dependència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here