El Nou Bàsquet Alzira aconsegueix contra el Requena una nova victòria (74-58)

0
376

Rafa Ros encara la cistella

L’equip entrenat per Alberto Lahoz es va anotar un nou triomf que li permet mantenir-se en les posicions altes de la classificació (74-58)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir una nova victòria dissabte passat al pavelló Fontana Mogort, en esta ocasió contra el Juventud Requena, per 74-58. Amb este resultat, el conjunt alzireny es manté en la sisena posició del seu grup d’autonòmica amb cinc victòries i una sola derrota, empatat amb altres quatre equips.

El començament del partit va ser quasi perfecte per als jugadors alzirenys, que, amb un parcial de 9-0 en els tres primers minuts, de la mà del jove jugador Dani Ibáñez, van prendre de seguida la iniciativa. Però, a mesura que passaven els minuts, el Juventud Requena va anar agafant ritme de joc i va posar en dificultats a l’atac local. A més, la defensa alzirenya no era capaç de defendre als jugadors visitants, que feien molt de mal en situacions d’un contra un. El parcial en els últims set minuts del primer quart va ser de 9-21, que van servir per a tancar el primer acte amb un lleuger avantatge per a l’equip visitant (18-21).

El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, amb un Nou Bàsquet Alzira que era incapaç de parar als jugadors del Requena i que no trobava opcions per a córrer i jugar en velocitat. En atac, només l’aportació anotadora de Juan Carlos Laguía des de dins de la pintura, va permetre als alzirenys mantenir-se en el marcador. Després d’haver estat cinc punts per baix (33-38), cinc punts consecutius en el darrer minut, amb un triple final de Muri, van permetre als nostres sèniors arribar al descans amb la màxima igualtat (38-38).

En la represa, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van començar a atacar amb més fluïdesa. Les bones circulacions de baló van permetre trobar opcions clares de llançament i van propiciar un parcial d’11-6 a favor dels locals en els primers minuts. El treball dels pivots, una defensa molt més intensa i la seguretat en el rebot van ser les claus d’esta millora. El parcial en el tercer període va ser el mes contundent per als de casa (17-8) i posava el 55-46 en el marcador.

En l’últim període, el Nou Bàsquet Alzira va continuar ampliant el seu avantatge fins a arribar al 61-46 que assenyalava el marcador quan faltaven set minuts per al final i que col·locaven als alzirenys en una posició immillorable per a endur-se la victòria. En el tram final, el conjunt blaugrana va imprimir-li una marxa més al seu joc i, gràcies als contraatacs i a l’actitud defensiva, va mantindre la seua renda per a no deixar escapar el partit (74-58).

Després d’esta nova victòria, el pròxim partit del Nou Bàsquet Alzira serà el dissabte que ve a la pista del CB Montcada, que es troba una posició per davant dels alzirenys amb les mateixes victòries. Sense dubte, una dura prova per als homes que entrena Alberto Lahoz.

Primera victòria del sènior femení

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior femení va aconseguir la primera victòria de la temporada després de véncer al CB l’Alfàs per 52-44. En la primera part la igualtat va ser màxima i les defenses es van imposar als atacs fins al punt d’arribar al descans amb taules (21-21). En la represa, la dinàmica va canviar i les nostres xiques van ajustar la defensa i van imprimir-li més velocitat al joc per a acabar emportant-se el triomf.

Per contra, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Nou Bàsquet Alzira, no va poder aconseguir la victòria contra el líder invicte del seu grup, el Básquet Comenius de València, per 48-59. Malgrat la derrota, els jugadors que entrena José Borrull van jugar el partit més complet del que portem de temporada. Després d’anar per darrere durant la primera meitat, el Blasmetal Aluminis arribava al final del tercer quart amb tot per decidir (42-44). Però en el darrer període, l’escassa efectivitat en atac dels nostres sèniors va servir per a que el Básquet Comenius acabara emportant-se el partit.

D’altra banda, l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, va anotar-se un nou triomf, en esta ocasió contra el Bàsquet Cullera (53-47). El conjunt de la Ribera Baixa va sorprendre en els minuts inicials i va establir les primeres diferències, però els locals van saber reaccionar per a arribar al descans amb un marcador de 23-25 i tot per decidir en la segona part.

En la represa, el Base Sportleader es va posar per davant per primera vegada en el marcador (41-38) al final del tercer quart. Els dos equips arribaren al darrer període amb opcions, però entre tants nervis, els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” van mostrar més serenitat per a acabar guanyant.

RESULTATS DE LA JORNADA 19/11/2011

SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA

NOU BÀSQUET ALZIRA                              74

JUVENTUD REQUENA 58

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

NOU BÀSQUET ALZIRA                              52

C.B. L´ALFAS                                             44

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BLASMETAL ALUMINIO ALZIRA                48

BASQUET COMENIUS «A»                          59

JÚNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA           53

BASQUET CULLERA 47

CADET MASCULÍ –ZONAL

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             125

JOVENTUD XABIA «B»                               12

CADET MASCULÍ –ZONAL

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 22

JOVENTUT XABIA                                      87

CADET FEMENÍ –PREFERENT

C.B. QUART                                               66

NOU BÀSQUET ALZIRA                              50

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              67

C.B. GENOVES                                          35

INFANTIL MASCULÍ– ZONAL

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 27

C.B. GENOVES                                          39

ALEVÍ BLAU – NP 1

C.B. ALBAIDA                                            APLAÇAT

NOU BÀSQUET ALZIRA BLAU

ALEVÍ GRANA – NP 2

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 59

E.M.B.A. L’ALCÚDIA                                  58

BENJAMÍ – NP 1

DIGITIMPRÉS N.B. ALZIRA                        DESCANSA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here