Benifaió recorda el centenari del naiximent d’Enric Valor amb una exposició

0
295
Enric Valor

El Centre Cultural de Benifaió que dóna nom a l’escriptor Enric Valor acull fins al pròxim 27 de novembre una exposició commemorativa davant del centenari del seu naixement.

L’exposició està produïda per l’Acadèmia València de la Llengua «amb la finalitat de retre homenatge a una de les figures capitals de la cultura i de les lletres valencianes del segle XX», segons assenyalen des de l’AVL.

La regidora de cultura Merche Gómez comenta que des de l’Acadèmia oferixen este tipus d’exposicions itinerants i que «davant del centenari del seu naixement i a més donant nom al nostre Centre Cultural hem vist idoni rendir-li este homenatge cultural».

La mostra anomenada «El Valor de les Paraules» aglutina els tres camps fonamentals del cultiu literari d’Enric Valor, la rondallística, la lingüística i la novel.la a través de fragments de la seua obra. L’exposició dóna a conéixer a més al visitant aspectes de la formació periodística de l’escriptor plasmada en algunes de les seues publicacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here