El Cadet del Ciutat d’Alzira participarà en la X Copa Cocacola junt els millors equips espanyols de la categoria

0
345


Cadet del Ciutat d’Alzira entrenat per Salva

El Cadet del club Ciutat d’Alzira ha estat convidat a participar en la X edició de la Copa Cola en la que participen els millors equips espanyols de la categoria.

La fase prèvia es disputa entre desembre i gener i en ella  participen un total de 960 equips. El conjunt alzireny jugarà el proper dia 8 de desembre a València esta fase prèvia que es disputa, a més de València en altres 25 ciutats espanyoles.

A la fase classificatòria es classificaran només 56 equips que la disputaran en set seus duran els mesos d’abril i maig. Mentre la fase final la jugaran els millors 8 equips en juny a l’estadi de San Mamés.

El director de l’escola, Pepe Casado, ha manifestat que els jugadors «es troben molt il.lusionats davant este important repte donat que en la fase prèvia tindrà com a rivals els millors equips valencians».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here