El 9 de desembre acaba el termini per participar en el XI Concurs d’Escaparatisme d’Alzira

0
350
Cartell del Concurs

Un total de 2.850 euros en premis hi han reservats per a la XI edició del Concurs d’Escaparatisme que organitza l’Ajuntament d’Alzira per «incentivar la millora de la imatge comercial del municipi».

Destinat als comerços minoristes de la ciutat, els interesats podran incriure’s de forma gratuïta del 28 d’este mes fins el 9 de desembre a l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (C/Ronda d’Algemesí,4), mitjançant el fax 96 245 53 90, ó bé al correu electrònic: adl@idea-alzira.com, així com en la mateixa Oficina Afic d’Alzira.

El jurat visitarà els comerços el dia 13 de desembre per decidir els deu premis que es lliuraran el 125 de desembre al saló de plens.

El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 500 euros, el tercer amb 300 euros, mentre hi haurà cinc accèssit de 150 euros cadascun, dotació que rebrà també el Premi Ingeni i el Premi Gràcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here