El jove fotògraf alcudià Àlvaro J. Ruiz, Triangle d’Or de la FEPFI

0
333

Àlvaro José Ruiz
L'obra guanyadora del premi

Àlvaro José va obtindre la màxima qualificació de la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i de la Imatge (FEPFI) en la modalitat de fotos de boda per la fotografia “Alfredo i Àngeles”, una obra en blanc i negre que passarà a formar part de la col·lecció d’honor de la FEPFI.

No és la primera vegada que el jove alcudià aconsegueix la màxima qualificació. L’any passat ho va fer amb la fotografia “l’espasa” de la col·lecció “fantasia”, on el treball de les textures i del color tenien una gran importància. Enguany ha aconseguit el “Triangle d’Or” amb una fotografia en blanc i negre, demostrant així que domina a la perfecció un gran ventall de tècniques fotogràfiques.

“De pare músic… fill tocador”, Àlvaro José ha nascut entre càmeres de fotos i des de ben jovenet ha treballat a l’estudi fotogràfic de la família. “he tingut molta sort de poder aprendre tot el que he aprés de mon pare – afirma el jove –  ara es treballa molt amb fotoshop, i això ho dominem més els joves,  però la foto s’ha de buscar des d’abans de tirar-la i això els fotògrafs com mon pare ens poden ensenyar molt”.

La Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i de la Imatge (FEPFI) és una entitat amb 19 anys de trajectòria i que aglutina 33 associacions de professionals de la fotografia i la imatge de tota Espanya, amb més de 1.600 professionals.

Cada any organitzen un “Certamen de qualificació” en el qual un reconegut grup de professionals s’encarrega d’observar els treballs presentats per fotògrafs de tot Espanya associats a la Federació i serveix per a avaluar-se davant els companys de professió. Enguany, el certamen va tindre lloc a Santiago de Compostela els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre. Les puntuacions segueixen un sistema propi: “Triangle d’or”, “Triangle de plata” i “Triangle blanc”.

Álvaro José va obtindre un “Triangle d’or”, és a dir, la màxima qualificació, en la modalitat de boda, per la fotografia “Alfredo i Àngeles”, una obra que passarà a formar part de la col·lecció d’honor de la FEPFI i que es publicarà al llibre “Un año de luz” que edita anualment la federació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here