Els treballadors de l’IES Tulell es solidaritzen amb la vaga d’estudiants

0
351
Aula de l'IES Tulell d'Alzira
Tenint en compte la situació històrica que vivim i davant la vaga que els estudiants estan fent durant el dia d’avui, els treballadors de l’IES Tulell sotasignants volem manifestar publicament el nostre recolzament i solidaritat amb les reivindicacions en defensa de l’Ensenyament Públic i contra les retallades dels serveis públics.
Considerem que l’Educació Pública és fonamental per poder superar la crisi amb una bona formació dels joves, que els permetrà desenvolupar un treball de qualitat posteriorment. Per tant si cal retallar haurà de ser en despeses menys importants i sobretot caldrà gestionar millor, amb més ètica, els diners públics.
Signat per 44 professors

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here