La Societat Musical d’Algemesí inicia aquest cap de setmana els actes de Santa Cecília

0
1160

El nous músics que s'incorporen a la banda

La Societat Musical d’Algemesí enceta aquest cap de setmana una sèrie d’actes dintre de les celebracions de la festivitat de la seua patrona, Santa Cecília.

Divendres 18, a les 19:30 hores seran els alumnes de l’escola de música “José Moreno Gans” els encarregats d’obrir la programació amb una audició al saló d’actes de la Casa de la Música.

L’endemà, dissabte serà el dia gran per als nous músics que s’incorporen a la Banda Simfònica. A les 16:30 hores la banda eixirà en passacarrer per recòrrer els carrers d’Algemesí fins a les cases dels tretze nous músics que poc a poc passaran a incorporar-se, junt als seus companys,  a la banda per acabar amb la celebració de la litúrgia a les 19:30 hores a l’església de Maria Auxiliadora. Durant la celebració de l’eucaristia i al final,  s’interpretaran diferents obres, entre les que destaquen l’estrena d’una composició del músic de la banda Guillem Ramiro Gandia i l’Himne a Santa Cecília de Juan Vte. Machí. Més tard músics, familiars i acompanyats es reunirán al Casino d’Algemesí en un sopar de germanor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here