L’Ajuntament de Sueca col·labora amb Creu Roja en el repartiment d’aliments a 106 famílies necessitades

0
623
El regidor Joan Baldoví amb els aliments

Després del conveni firmat per l’Ajuntament de Sueca i el comité local de Creu Roja, 106 famílies necessitades del municipi podran vore’s beneficiades de l’ajuda, en forma d’aliments, que s’han entregat este matí procedents d’excedents del Banc Europeu. En total seran quatre els repartiments que es produiran durant 2011, quedant un últim, que s’efectuarà a finals d’any o principis de 2012. Les famílies beneficiades, totes en risc d’exclusió social, han de complir uns requisits que es basen, principalment, en la declaració de la renda o situació de desocupació.

“Una vegada més, i gràcies al conveni firmat amb Creu Roja, un centenar de famílies del municipi podran vore pal·liada, d’alguna manera, la difícil situació que travessen. Des de l’Ajuntament intentarem que esta col·laboració, que dura ja deu anys, es mantinga i intensifique mentres existisquen famílies suecanes que viuen moments tan complicats”, ha assenyalat el regidor d’Acció Social, Joan Baldoví.

En total, s’han repartit este matí en Sueca 11.626 unitats de productes alimentaris com ara arròs, galletes, llet, farina, pasta, tomaca, formatge o cacau, entre altres. Les quantitats d’aliments s’han repartit tenint en compte el nombre de membres de la família i les edats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here