Els partits incrementen l’activitat política a la comarca en la recta final de la campanya

0
285

Les formacions polítiques que presenten candidats a les pròximes elecciones concentren la majoria de les seues activitats a la Ribera en els últims dies de la campanya que finalitza a les 24 hores d’este divendres.

Així hui han repartit paperetes, programes i somriures pel tradicional mercat del dimecres d’Alzira que ha estat més concorregut que mai amb l’ajuda del bon oratge. Ha imperat el bon rotllo entre els militants dels diversos partits fins el punt d’intercanviar-se programes per si de cas algú aconseguia cconvencer al rival.

Entre els actes programats entre hui i el divendres destaca la presència esta vesprada a la Plaça Major d’Alzira e l’actor i candidat d’UPyD, Toni Cantó que farà, a més una trobada-mitin a La Gallera.

Per la seua part EU ha previst una xerrada per a demà dijous a la seu d’Alzira on a partir de les 19,30 hores participaran el diputat autonòmic, Ignacio Blanco i l’economista i membre del gabinet tècnic de CCOO, David Llácer. Mentre el candidat, Ricardo Sixto protagonitzarà a Algemesí l’acte de tancament el divendres per la vesprada en l’antiga sala Rex.

L’aspirant a diputat per part de Compromís-Equo i regidor de Sueca, Joan Baldoví, donarà una roda de premsa demà dijous al restaurant La Murada d’Alzira.

Mentre el PSOE farà el mitin comarcal, també el proper dijous a la sala Rex de L’Alcúdia, acte que contarà amb la participació del secretari general, Jorge Alarte i de la cap de llista per València, Inmaculada Rodríquez-Piñero.

Per últim el PP tancarà, com és habitual la campanya en Alzira a migdia del divendres en la Sala Rex amb la participació del president de la Generalitat, Alberto Fabra i del cap de llista dels populars, Esteban González Pons.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here