Sueca disposarà d’un nou camp de futbol amb gespa artificial d’última generació

0
575

Presentació de l'Escola de Futbol de Sueca

Així ho va anunciar la regidora d’Esports en la presentació de l’Escola de Futbol de Sueca celebrada ahir

El municipi de Sueca comptarà en breu amb un nou camp de futbol de gespa artificial “amb el qual es donarà resposta i solució a la gran demanda actual existent d’estes noves instal·lacions, no sols per part de l’escola de futbol, que atén a més de 200 xiquets de Sueca i la comarca, sinó també de tots els equips que practiquen este esport en el municipi”, va anunciar la regidora d’Esports, Teresa Ribes, en la presentació de l’Escola de Futbol de Sueca que va congregar ahir, en el camp de l’Infantil, a un nombrós públic.

“Resultava molt necessària i urgent la construcció d’un nou camp de futbol, com així hem vingut reclamant-ho des de fa anys, ja que Sueca compta amb un gran nombre d’equips i amb una gran Escola de Futbol. Les noves instal·lacions estaran ubicades darrere del camp de l’Infantil. Esta setmana es firmarà el contracte amb l’empresa Construcciones Francés, i les obres començaran en breu, només s’aprove el Pla de Seguretat per part de l’arquitecte que ha realitzat el projecte”, ha afirmat Ribes.

El període d’execució de les obres serà de quatre mesos. El cost total ascendix a 600.000 euros, d’ells 250.000 seran sufragats per la Diputació i 350.000 seran pagats per l’Ajuntament de Sueca. “S’ha aconseguit arribar a un acord amb la Federació Valenciana de Futbol perquè les dimensions del nou camp foren les idònies. Així, es procedirà a una permutació per la qual la Federació ens cedix uns metres del camp de l’Infantil i, a canvi, nosaltres cedim els mateixos metres en el terreny junt a la zona del bar”, ha assenyalat Ribes.

El projecte del nou camp contempla una construcció totalment nova en la qual s’inclou: el moviment de terres, la desviació de séquies, la construcció d’una nova xarxa de reg en els terrenys afectats i la instal·lació de llum elèctrica i de gespa artificial d’última generació “perquè, tant els alumnes de l’Escola, com els jugadors de tots els equips de Sueca, puguen practicar este esport en les millors condicions, i disposar de major temps per a entrenar ja que, en breu, podran fer-ho en els dos camps de futbol”, ha afirmat Ribes.

La regidora d’Esports va aprofitar l’acte de la presentació de l’Escola de Futbol de Sueca per a donar esta notícia. Les instal·lacions del camp de l’Infantil es van omplir de familiars que van contemplar la presentació oficial dels integrants de les diferents categories. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, no va voler perdre’s este acte “ja que l’Escola de Futbol de Sueca és una de les millors de tota la Comunitat Valenciana. Estic convençut que, en uns anys, un d’estos joves esportistes aconseguirà arribar tan alt com ho va fer al seu dia Puchades”. El president de l’Escola, Cristóbal Carsí, i el director tècnic, Rafael Navarro, van tindre també paraules d’agraïment per als pares, entrenadors i directius.

Participants en l'excursió

L’Associació de Familiars i Malalts Mentals Ribera Baixa realitzen una excursió pels paratges naturals de Sueca

Els membres de l’associació van disfrutar de la visita que es va realitzar en carro

Els llocs més emblemàtics del paisatge natural de Sueca van ser visitats, fa uns dies, per vint usuaris de l’Associació de Familiars i Malalts Mentals Ribera Baixa (AFEMRB), gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca a través de la Regidoria de Turisme. Acompanyats pel responsable del Centre de Convivència Terapèutica, Miguel Melero, i la psicòloga, Carolina Martí, els membres de l’associació van disfrutar d’esta excursió que els va portar en carro i haca a través de la marjal fins a la Muntanyeta dels Sants. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i la regidora de Medi Ambient, Manuela Egea; van acudir a despedir els excursionistes els quals, gràcies a les explicacions de la tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament, van poder conéixer de primera mà la flora, fauna i història del paratge natural, l’ermita dels Benissants de la Pedra i els ullals de Baldoví.

Els usuaris de l’associació han valorat l’experiència de forma “molt positiva, tant pel medi de transport tradicional i emocionant, com per la bellesa de l’entorn”. Esta excursió forma part del programa de rehabilitació “Oci i Temps Lliure” que du a terme l’Associació, “amb el qual es pretén potenciar el contacte amb la naturalesa i l’adquisició d’hàbits de vida saludables”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here