Més de mil moters es donen cita a Almussafes

0
288

Participants en la reunió motera d'Almussafes

La localitat riberenca d’Almussafes s’ha convertit per sext any consecutiu en el punt de trobada moter de la Comunitat Valenciana. Ahir diumenge, més d’un miler de representants dels principals clubs moters valencians es van desplaçar fins a la població per a participar en la gran festa del món del motor, organitzada per la Falla Primitiva, en col·laboració amb el propi consistori municipal.

La VI Reunió Motera d’Almussafes no ha defraudat i a pesar de les complicades condicions climatològiques, l’esdeveniment es va clausurar amb un gran èxit d’assistència. De fet, més d’un miler de motociclistes no van dubtar a desplaçar-se fins a la localitat per a disfrutar d’esta nova cita multitudinària amb el món del motor.

La ronda Antoni Ludeña es va convertir, des de primeres hores del matí, en el punt de trobada dels participants, els que van poder disfrutar d’una exposició de motos i cotxes clàssics, a més de poder adquirir les principals novetats del sector en les diferents botigues emplaçades en la zona. L’esmorzar i el menjar, junt amb música en directe de la banda rock “A pelo”,  es van convertir en un altre dels al·licients d’esta festa, que la Falla Primitiva ha aconseguit consolidar dins del calendari anual de grans esdeveniments dirigit als aficionats del món del motor.

Així mateix, els moters congregats van rodar per les principals vies del nucli urbà en un recorregut que es va traslladar fins al parc industrial Rei Joan Carles I i, amb posterioritat, es va celebrar el tradicional sorteig de regals entre els participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here