L’atletisme de Benifaió aconseguix els primers lloc del «Trail Roquette»

0
311

Participants en la prova

David Ballester, Belén Blasco i Mª Carmen Llácer s’alcen amb els primers llocs de la prova

Una nova modalitat d’atletisme i una exitosa presència d’atletes benifaionenses. Ahir diumenge es va celebrar la prova de muntanya «Trail» patrocinada per l’empresa Roquette i que va discórrer per terreny muntanyós de les localitats de Benifaió, Alfarp, Llombai i Catadau.

La prova es va dividir en dos recorreguts, 21.000 metres per als mes arriscats i 11.000 metres per als iniciats en este tipus d’esport.
En la primera de les proves de major recorregut els primers llocs de les modalitats masculina i femenina van ser aconseguits per atletes benifaionense. David Ballester Sanz i Belén Blasco Rosa van alçar el trofeu en el podium d’or.

També en la prova d’iniciació de 11.000 metres el primer lloc en femení va ser per a una atleta de Benifaió, Mª Carmen Llácer Gómez, quedant en segon lloc en masculí l’atleta local Salva Alós Botella.

Destacar també la presència d’atletes benifaionenses en llocs destacats com el cas d’Héctor Catalá Olmos que va quedar en un merescut tercer lloc en la prova de 21.000 metres o el primer lloc per a Mª José Ballester Domingo en la categoria de veteranes de més de 50 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here