Gran èxit del concert oferit per la Societat Artística Musical de Benifaió en honor de Santa Cecília

0
377
Concert oferit per la SAM de Benifaió

La Societat Artística Musical de Benifaió ha celebrat este cap de setmana la seua festa musical i religiosa en honor a Santa Cecília.

Un dels actes més participatius va ser el tradicional concert en honor a la patrona dels músics que van interpretar els músics de la banda de la societat. Molts veïns van assistir així dissabte passat en el centre cultural Enric Valor a este concert que es dividit en dos parts, la primera amb la interpretació d’obres com el pasdoble «El Motete», la selecció «La canción del olvido» o «Sinfonía Sevillana». La segona part del concert serà de tres obres que finalitzarà amb l’Himne de Benifaió.

Ja el diumenge la societat musical va dur a terme els actes religiosos en honor a la seua patrona. A les 12:00 h va tindre lloc la missa solemne en l’església parroquial. A continuació la processó i la mascletà van posar el punt i final a la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here