L’Associació Cultural Falla La Malva d’Alzira convoca el XIX Concurs de Targetes de Nadal

0
332


1- Podran participar tots els alumnes d’Educació Primària i Especial d’Alzira.

2- Tema: els treballs hauran d’atenir-se a la temàtica d’aquest concurs. El Nadal.

3- Tècnica i mida: les targetes hauran de ser originals, tindran la mida d’un foli i la tècnica serà lliure. El jurat tindrà en compte la creativitat, la qualitat plàstica i l’exprevissitat com a targeta de Nadal.

4- Cal fer el dibuix al dors d’este foli. Es presentarà una obra per autor o autora i s’hauran d’emplenar les dades que figuren al final de les bases: nom complet, adreça, telèfon, curs i col·legi al qual pertany. L’autor que no presente aquestes dades quedarà desqualificat.

5- Dates i lloc de presentació: les targetes hauran de presentar-se fins el 25 de novembre de 2011, en la Casa de la Cultura d’Alzira (Centre d’Informació Juvenil), c/ Escoles Pies, 4, 46600 Alzira, en horari d’11 a 14 h i de 18 a 20.30 h, de dilluns a divendres. Els col·legis faran una selecció de 10 targetes per cada categoria per tal de fer factible l’exposició.

6- Premis: hi haurà 4 primers premis i 4 segons. Es convoquen les categories següents:

1ª.- Per a l’alumnat de 6é i 5é d’Educació Primària.

2ª.- Per a l’alumnat de 4t i 3r d’Educació Primària.

3ª.- Per a l’alumnat de 2n i 1r d’Educació Primària.

4ª.- Per a l’alumnat d’Educació Especial.

7- Jurat: estarà format per, la regidora d’Educació, el professorat de l’Aula Municipal d’Arts Plàstiques, la directora de la Casa de la Cultura i una persona en representació de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva.

8- Exposició: es farà a la Casa de la Cultura, del 5 al 22 de desembre de 2011.

9- El veredicte del jurat i lliurament dels premis: es farà en acte públic, que tindrà lloc el dia 14 de desembre de 2010, a partir de les 19.30 h. a la Casa de la Cultura.

10- Les obres no premiades podran ser arreplegades a partir del dia 16 de gener de 2012 en el Departament d’Educació, carrer Rambla, s/n, 2n.  Les obres no arreplegades en el termini d’un mes, se destruiran.

11- Les targetes premiades passaran a ser propietat de la comissió organitzadora i s’utilitzaran per a felicitacions de Nadal del Departament d’Educació, del Centre d’Informació Juvenil o de qualsevol altre departament de l’Ajuntament d’Alzira que ho demanem o per l’Associació Cultural Falla Plaça Malva. Així mateix, es podran utilitzar per a qualsevol altra activitat, si es considera oportú.

12- La participació en este concurs pressuposa l’acceptació de les presents bases. Qualsevol discrepància o interpretació d’estes serà resolta pel jurat i la seua resolució serà inapel·lable.

ORGANITZA

Associació Cultural FALLA PLAÇA DE LA MALVA

PATROCINEN
Ajuntament d’Alzira. Regidoria d’Educació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here