La Societat Musical d’Alzira es reivindica davant de tot el poble amb l’incorporació de 29 nous músics a la Banda Jove amb un gran concert

1
994

David González al front de la Banda Jove de la SMA al Gran Teatre

Els 29 nous músics que ja formen part de la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira

El Gran Teatre d’Alzira va viure este dissabte  un dels concerts més emotius per a la família musical alzirenya amb l’entrada de 29 nous músics a la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira (SMA) que demostrà el potencial artístic que té la primera entitat cultural de la capital de la Ribera Alta.

Les xifres ho diuen tot, a més d’aquests 29 educands, en l’escenari havien prop de 90 músics dirigits per David González. I una altra xifra molt important: més de 900 persones que van omplir el teatre de gom a gom.
Abans del concert els 29 joves varen pujar a arreplegar l’instrument que els va lliurar el director, David González, el president de la SMA, Juan Carlos Monerri i el regidor de Cultura, Carlos Correal.
Llàgrimes i emoció en els pares i familiars en veure com aquests joves es incorporana a la «bandeta».
Enguany van pujar a l’escenari per a formar part de la banda: Miguel Aguado Rostolí, Lorena Andrés Serrano, Isabel Pineda López, Nuria Rosell Montagud, Julia Andújar Aliques, Alba Boscá Carrió, Adrián Fernández Gómez, Paula Hernández Castillo, Silvia Martínez Valls, David Peris Ramírez, María Amparo Piera Pérez, Carlos Simó Peris, Carles Bella Arroyo, Adrià Cerdà Fontana, Borja Araque Jerez, Miguel Ángel Torres Mariner, Sergi Colomer Castell, Francisco J. Sospedra Micó, Àngela Mondéjar Pérez, Amadeo Pérez Sifre, Pepe Ausina Gimeno, Jorge Borrás Ahulló, Sergio Castellanos Martínez, Rafael Doménech Martínez, Pablo Giménez Villalba, David Soler Casesnoves, Carles Guaita Serrano, Marta Marti Blay i Vicent Martínez Masiá.

Bon repertori
Una vegada en l’escenari el mestre David González va agafar la batuta per a dirigir a aquesta excel·lent formació amb un programa amé que va encantar al públic.
En la primera part la Banda Jove va interpretar el pasodobel «Eduardo Borrás», de Francisco Esteve Pastor, «Dublin Danses», de Van de Roost, i dos obres parell trompes interpretades de forma brillant pel solista Pau Blasco, «Air Poétique» i «Misty».
La segona part va començar amb el pasdoble «Juanito el Jarri», d’Ignacio Sánchez, «Variazione in Blue», de Jacob de Hann i «Serralada dels Andes», de Malando.
El púlbic va ovacionar als joves músics i al seu director. En aquest concert es van acomiadar de la banda jove 12 músics que ja formen part de la Banda Simfònica.

Els presentadors de l’acte varen ser els joves músics Estefania Fontana i Miquel Gomis.

Riberaexpress /Fotos: Paco Viñes i Bernat Colomer.1 Comentario

  1. Felicitats a la Societat Musical d’Alzira. Ahir va ser espectacular: 29 xiquets eixits de l’escola de música. Com es com comparar la nostra banda amb el futbol? Vinga…, necessitem un AUDITORI.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here