Paco Sanz i Cristina Domingo (Compromís) denuncien la corrupció en l’empresa pública Emarsa

0
137
Acte electoral de Compromís en l'Alcúdia

Ahir tingué lloc l’acte electoral de la Coalició Compromís a Casa de la Cultura de l’Alcúdia, en el que Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia, i Cristina Domingo, candidata al Congrés de Diputats per la Coalició Compromís, donaren raons per a votar aquesta opció en les pròximes eleccions generals del 20 de novembre, en un acte presentat per Marina Ribes.

Tant Paco Sanz com Cristina Domingo posaren de manifest que els retalls i ajusts realitzats tant pel PSOE des del Govern central com pel PP des del Govern de la Generalitat, no havien servit per a solucionar els problemes sinó per agreujar-los.

Decisions com les dos reformes laborals, el pla d’ajust o l’augment de l’edat de jubilació als 67 anys van en sentit contrari al que hauria de suposar una recuperació de l’economia i la creació d’ocupació, posant de manifest el fet de que la sobirania dels pobles havia deixat d’existir i era la dictadura dels mercats la que imposava les seues decisions, però sense que se solucionaren els problemes sinó tot el contrari.

Van denunciar la corrupció política existent i el saqueig i malbaratament de recursos realitzat al nostre país, com posen de manifest casos com el de l’empresa pública EMARSA de la depuradora de Pinedo, els projectes de Santiago Calatrava o els diners públics lliurats a Urdangarín, així com els projectes faraònics en infraestructures inútils com aeroports, línies d’AVE, megaports o autovies.

Paco Sanz i Cristina Domingo que denunciaren el bipartidisme i la llei electoral espanyola posaren de manifest les múltiples coincidències dels dos grans partits i demanaren el vot per a Compromís com l’alternativa útil, d’esquerres, valencianista i ecologista per a portar la veu dels valencians a Madrid.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here