La Societat Musical de Benifaió celebra este cap de setmana la seua festa en honor a Santa Cecília

0
364
Un concert de la SAM de Benifaió

Els músics de la Societat Artística Musical de Benifaió viuran a partir de hui divendres la celebració que cada any rendixen en honor a la seua patrona Santa Cecília.

Els actes començaran a les 19:00h amb l’arreplega de la Musa i els nous educands que partir d’esta nit ja passen a formar part de la banda de la societat benifaionense. A les 20:00h està prevista en el Centre Cultural la Presentació Oficial i entrega d’instruments als cinc educands, en esta ocasió totes xiques: Olga Campos Raga (clarinet), Raquel Illana Esteve (clarinet), Cristina Piles Rovira (violí), Marta Villalva Seguer (piano) i Itziar Yuste Caparrós (flauta).

Els actes continuaran dissabte a les 20:00 h en el centre cultural amb el Concert de Santa Cecília, dividit este en dos parts, la primera amb la interpretació d’obres com el pasdoble «El Motete», la selecció «La cançó de l’oblit» o «Simfonia Sevillana». La segona part del concert serà de tres obres que finalitzarà amb l’Himne de Benifaió.

Ja el diumenge la societat musical durà a terme els actes religiosos en honor a la seua patrona. A les 12:00 h tindrà lloc la missa solemne en l’església parroquial. A continuació la processó i la mascletà posaran el punt i final a la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here