El Bloc de Carlet eleva al plenari propostes de bonificació de l’IBI que duia el programa del PP i el mateix PP «les vota en contra»

2
335

Bloc-Compromís ha proposat al Ple de l’Ajuntament de Carlet bonificar amb un 30% l’IBI a les famílies amb tots els membres parats, una proposta  que portava el PP de Carlet al seu programa. La proposta no ha eixit avant en el Plenari per l’oposició del propi PP.

Així mateix, el Grup Polític Bloc-Compromís ha proposat també en el mateix Plenari  l’exempció en el pagament de l’IBI l’any de la compra de la primera vivenda, proposta que també duia el PP de Carlet en el seu programa i que també eixe partit ha votat en contra.

Bloc-Compromís també ha proposat al Plenari la reducció del 5% de l’IBI d’aquells veïns i veïnes que vulguen avançar-ne el pagament al mes de juny, en compte del 3% que duia la moció de l’alcaldia. El PP també ha votat en contra d’esta esmena, mentre que Bloc-Compromís sí que ha donat suport també a la reducció del 3%, tot i que ha manifestat que era insuficient.

La portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet Maria Josep Ortega ha declarat que “és l’hora de donar suport a les famílies que més malament ho estan passant, i els grups polítics hem de fer un exercici de responsabilitat i arribar a consensos al respecte, ja que en molts casos les situacions familiars són dramàtiques”. Maria Josep Ortega ha afegit que “és inaudit que el PP vote en contra de les propostes extretes del seu propi programa electoral només  pel fet de ser presentades pel nostre grup polític; això diu ben poc en favor de qui hauria de promoure l’acord entre els diversos grups polítics i fa tot el contrari, encara que siga anant en contra de la majoria dels veïns del nostre poble”.

Comunicat del Bloc de Carlet

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here