Baldoví es compromet a ser la veu del camp valencià en Madrid

0
315

El número 1 de la Coalició Compromís-Equo al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, s’ha reunit amb la directiva de la Unió de Llauradors i Ramaders per a parlar de les propostes programàtiques que afecta a esta entitat i, al mateix temps, recollir les inquietuds i reivindicacions d’este sin

J. Baldoví en la reunió amb dirigents de La Unió

dicat agrari. A la trobada, Baldoví ha estat acompanyat pel portaveu d’Agricultura de Compromís, en les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, qui també ha oferit el total suport del grup parlamentari a la Unió.

Baldoví ha reconegut que el camp valencià, “està totalment abandonat pels grans partits i los proves són evidents. No fa res pel nostre camp el govern de la Generalitat, que és del PP i tampoc ha fet res el govern central del PSOE i si ha fet alguna cosa, ha estat trair-nos i abandonar-nos, comnha passat amb la PAC i amb les negociacions de la Unió Europe amb el Marroc, on el govern d’Espanya ens ha emprat com a moneda de canvi per a salvar el hivernacles andalusos”.

Per això, el cap de llista de Compromís s’ha oferit per a ser la veu de l’agricultura valenciana a Madrid i portar a la camba baixa les reivindicacions de la Unió de Llauradors i Ramaders, “que treballa dia a dia pels interessos del camp valencià i de les persones que mantenen viva l’agricultura, una activitat econòmica que si no és més productiva i no genera més ocupació és per l’abandonament que pateix per culpa de les diferents administracions públiques”, segons Baldoví.

En la trobada amb la directiva de la Unió, presidida per Ramon Mampel, Baldoví ha parlat d’altres temes d’interés, com ara el plet per l’ús de les aigües del Xúquer que enfronta als regants valencians amb els de la Manxa. Segons Baldoví, “els nostres regants han estat en posicions més desfavorides en este plet perquè mentre ha manat el PSOE a Madrid i a Castella-La Manxa, no s’han fet de respectar les lleis ni els drets dels regants valencians i ara, amb la nova etapa política que s’albira després del 20-N, la situació serà igual o pitjor, per això vull que sàpiguen que poden comptar amb Compromís per a ser la veu de la seua defensa a Madrid, perquè uns altres tornaran a callar o desapareixeran del mapa polític el dia 21, com ja ens tenen acostumats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here