Els 25 anys de Bromera tanquen el cicle de conferències i obrin pas al lliurament dels Premis Ciutat d’Alzira

0
373

L’escriptor Pasqual Alapont, la directora de la Bibiloteca Municipal d’Alzira, Assumpció Perepérez, l’autora de Les mans de la deixebla, Anna Moner, la mestra i membre del patronat de la Fundació Bromera, Adelina España i l’estudiant, Pere Aranda, tancaren ,anit, el cicle de conferències al voltant dels Premis Ciutat d’Alzira amb una xerrada-col.loqui sobre els 25 d’anys de Bromera i la seua relació amb la literatura i l’escola.

Tots ells contaren anècdotes i records sobre l’editorial que va enllestir el mestre i escriptor, Josep Gregori, allà per l’any 1986 en una planta baixa del carrer Dr. Fleming. Però cap podia sospitar el que apuntà Pasqual Alapont, «no sospitàvem que Bromera 25 anys després seria un gran referent cultural».

A les 21 hores d’esta nit començarà a la Sala Rex Natura el sopar de lliurament de la XXIII edició del Premis Literaris Ciutat d’Alzira que conta amb les modalitats de Novel.la, Europeu de Divulgació Científica, Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, Bancaixa de narrativa juvenil, Vicent Silvestre de narrativa infantil, Ibn Jafadja de poesia i Palanca i Roca de teatre.

L’acte estarà presentat per l’actor d’Alzira Alex Gadea.

Participants de la xerrada-col.loqui

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here