La Fundació Sants Andrés, Santiago i Miguel de Sueca per a persones amb malaltia mental celebra el seu sopar benèfic anual

0
316
Sopar benéfic a Sueca

La Fundació sense ànim de lucre Sants Andrés, Santiago i Miguel de Sueca per a persones amb malaltia mental, va celebrar divendres passat la tercera edició del seu sopar anual benèfic. Usuaris del centre, familiars, treballadors i responsables del patronat de la Fundació, van acudir un any més a esta cita amb què es pretén recaptar fons que ajuden al projecte i, al mateix temps, donar a conéixer el treball que es realitza des de l’entitat, que vetla per la millora de la qualitat de vida d’estes persones amb malaltia mental crònica.

El sopar va comptar amb la presència de la directora general de Persones amb Discapacitat i Dependència de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, Pilar Collado; i dels regidors d’Acció Social i Sanitat de l’Ajuntament de Sueca, Joan Baldoví i Josefa Juan, respectivament. “Des de la Regidoria d’Acció Social, volem mostrar tot el nostre suport a iniciatives tan beneficioses per al nostre municipi, i per a tota la comarca, com la que du a terme esta Fundació, que oferix un servei impagable tant per als usuaris com per a les seues famílies”, va assenyalar el regidor d’Acció Social, Joan Baldoví. “Degut a la meua condició de metge amb una major dedicació a xiquets amb discapacitats, és major la meua sensibilitat cap a persones malaltes que necessiten més que altres el suport social. Per això, des de la meua Regidoria, un dels objectius principals és el suport a entitats com la Fundació Sants Andrés, Santiago i Miguel, perquè continuen desenvolupant la seua encomiable labor”, va afirmar la regidora de Sanitat, Josefa Juan.

El sorteig benèfic en favor de l’Asil d’ancians de Sueca recapta 2.055 euros

Per altra banda, el sorteig benèfic, organitzat per l’Escola d’Art Escultor Beltran de Sueca amb motiu del 650 aniversari de la troballa de la imatge de la patrona del municipi, va aconseguir recaptar la xifra de 2.055 euros, que es destinaran íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats de la localitat. Esta quantitat és el resultat de la venda de paperetes per al sorteig, que es va realitzar el passat dia 19 d’octubre, en el qual va resultar premiada Teresa Bolo, a qui se li va entregar una escultura de la Mare de Déu de Sales obra de Jesús Moragues.Sorteig benèfic a l'asil de Sueca

La recaptació del sorteig benèfic va ser entregada ahir pels professors i alumnes de l’Escola d’Art a l’Asil d’Ancians. Al mateix temps, es va aprofitar per a fer entrega també de l’escultura de la Mare de Déu de Sales a la guanyadora del sorteig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here