Almussafes es convertirà este cap de setmana en territori moter

0
305

Una reunión motera celebrada en Almussafes

A partir de les 9 del matí de diumenge que ve dia 13, la localitat riberenca d’Almussafes marcarà per sext any consecutiu en el punt de trobada moter de la Comunitat Valenciana. De nou, els integrants de la Falla Primitiva i l’Ajuntament d’Almussafes han organitzat un variat programa d’activitats per a esta nova edició de la Reunió Motera, en la que es preveu congregar a més d’un miler de representants dels principals clubs moters valencians.

Des de les 9 del matí i fins a les 5 de la vesprada, aproximadament, d’este diumenge està prevista la celebració de la VI Reunió Motera d’Almussafes, un esdeveniment en què es donaran cita centenars de moters de la Comunitat Valenciana. La passada edició va concloure amb la concentració de més d’un miler de motociclistes, una xifra que el president de la comissió fallera organitzadora, Juan Bautista Magraner, confia se supere en la convocatòria d’enguany.

La ronda Antoni Ludeña, situada al nord del nucli urbà, acollirà els participants en este esdeveniment multitudinari que organitzen conjuntament el consistori d’Almussafes i la Falla Primitiva i en el que els visitants podran adquirir articles relacionats amb el món del motor en les diferents botigues instal·lades en el lloc de la celebració, a més de disfrutar d’una exposició de motos clàssiques i de música en directe de la banda rock “A pelo”.

Des de primeres hores del matí, la ronda es tancarà al tràfic per a la recepció dels amants del món del motor que aposten per compartir amb els almussafenys esta sexta cita multitudinària. Com en les anteriors edicions, cap a les 12 del migdia, els moters congregats rodaran per les principals vies del nucli urbà en un recorregut que es traslladarà fins al parc industrial Rei Joan Carles I i, amb posterioritat, se celebrarà el tradicional sorteig de regals entre el col·lectiu.

Així mateix, l’alimentació dels moters i aficionats estarà assegurada amb un esmorzar matinal i una bona paella al migdia, amb la que es clausurarà la gran festa motera 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here