Ferran Torrent: «El meu objectiu és entretindre, emocionar a la gent, que el lector s’ho passe bé»

0
367
Torrent signa un llibre al regidor de Cultura Carlos Correal

L’escriptor Ferran Torrent (Sedavi, 1951) va presentar, anit, a la Casa de la Cultura la seua última novel.la, «Ombres en la nit», de la col.lecció de Bromera  L’Eclèctica, en la que suposa la penúltima activitat dins el cicle de conferències organitzat al voltant del Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Torrent viatja fins l’any 1947 per trobar el protagonista d’Ombres en la nit, un gitano comunista de Carcaixent, Santiago Cortés, que  preten liquidar un nazi que viu en la clandestinitat emparat pel règim franquista.

La venjança, la violència i sobre tot, l’odi marca esta novel.la que el propi Torrent qualifica de «negra, d’espionatge i històrica».

El reconegut autor valencià ha manifestat davant un bon grapat de seguidors de la seua obra que li agradaria que «el lector s’ho passe bé llegint la novel.la, el meu objectiu és entretindre i emocionar a la gent». Per  a l’autor d’esta «trepidant» novel.la, l’èxit de tot narrador «és atrapar al lector». I sembla que este dobleblaugrana confés -seguidor del Barça i del Llevant- ho ha aconseguit perquè als 10 dies de veure la llum, Ombres en la nit, Bromera ja prepara la segona edició d’esta novel.la plena d’acció i de sentiment.

Ferran Torrent anit a la Casa de la Cultura

En la seua presentació, Marta Estrelles, del gabinet de premsa de Bromera ha manifestat que l’autor de No emprenyeu el comisari «és un escriptor atípic, vocacionals i  imprescindible per a Bromera, que en lloc d’acomodar-se ha anat innovant des de que començà als anys 80 a contar les històries que ell vol».

El cicle de conferències culmina demà dijous amb la xerrada-col.loqui sobre, 25 anys de literatura i escola. Punt i seguit, en la que intervindran, Pasqual Alapont, Anna Moner, Assumpció Perepérez, Adelina España i Pere Aranda.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here