Compromís d’Alzira denuncia la falta de diligència de Lola Ortega per facilitar la col.locació de pancartes i cartells

0
319

Com en cada campanya, el passat divendres per la nit es penjaren les pancartes de la Coalició Compromís. Com cada any, s’han penjat subjectant-se a elements que estan en les façanes de les cases com ara cables de llum, faroles o altres llocs on queden fixades amb seguretat.

Enguany, s’ha donat la circumstància que el dissabte el vent va desenganxar una de les cordes de subjecció d’una de les pancartes, la situada a la Plaça Generalitat amb el carrer Xúquer. Aquesta pancarta estava “lligada” a una farola. La força del vent va fer que eixa farola no aguantara i es quedara penjant quasi a nivell de terra. Per sort no va afectar a cap persona, però es va requerir l’assistència dels bombers.

Aquest fet no fa més que refermar-nos en el que hem vingut reclamant des de fa temps i que l’equip de govern del PP no fa. Ens referim a la col·locació d’elements específics per poder penjar pancartes amb seguretat, ja siguen les que es posen en les campanyes electorals com fora d’elles per anunciar actes o esdeveniments o simplement publicitat.

Si s’hagueren fet les coses bé, s’hauria evitat un mal per al mobiliari de la ciutat, en aquest cas una farola però sobretot, el que cal evitar és que tinguem que lamentar algun dany personal.

Per tant, per enèsima vegada sol·licitem a la regidora de serveis públics, Lola Ortega, que faça els deures i col·loque en els llocs més adients enganxes per a poder penjar les pancartes en condicions. Al mateix temps, com també hem repetit en diferents ocasions, li demanem que substituisca els panells de fusta per a pegar cartells perquè no compleixen amb la seua funció. La nostra proposta es que s’habiliten altres espais a la ciutat per a posar els panells metàl·lics que són els ideals per a pegar cartells.

Executiva BLOC Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here