El pilot d’Almussafes Aaron Polanco s’alça amb el títol de la Cuna de Campions Bankia 2011

0
433

El pilot Aaron Polanco


  • El jove pilot d’11 anys es proclama campió de Mini GP 140 4T

Amb només tres anys en el món del motociclisme, el jove pilot d’Almussafes Aaron Polanco acaba d’aconseguir una nova gesta esportiva, en obtindre el títol de campió 2011 de la Cuna de Campions Bankia en categoria de Mini GP 140 4T’i assegurarse la consegüent beca. Este èxit se suma als dos obtinguts en les temporades anteriors: campió de Minimotos en 2009 i de Mini-GP 90 en 2010. Trajectòria imparable per a Polanco, que el situa en el més alt al perfilar-se com una gran promesa del motociclisme.

Per tercera temporada consecutiva, Aaron Polanco repetix triomf en el circuit de la Cuna de Campions Bankia. Després de l’última prova disputada en el kàrting d’Oliva l’últim cap de setmana d’octubre, el jove pilot d’Almussafes s’ha assegurat el títol de campió de la categoria de Mini GP 140 4T, així com la beca lligada al campionat.

Polanco ja s’ha adjudicat tres títols consecutius en la Cuna de Campions Bankia, la millor cantera de motociclisme del món, en la que també es va formar l’alcoià Nico Terol, el recentment proclamat campió del món de motociclisme 2011 de la categoria 125cc.

De fet, el jove pilot d’11 anys va iniciar el seu camí en el món del motociclisme fa tres anys amb una mini moto en l’escola de pilots KSB-SPORT de Paterna que dirigix el pilot exmundialista Kike Bañuls. El seu gran potencial li va valdre per a obtindre, pocs mesos després, la beca de Bancaixa, després de superar les proves de selecció de la corresponent categoria, i alçar-se amb el títol de campió 2009. El seu ascens imparable en el circuit va possibilitar que repetira triomf el passat any 2010, a l’adjudicar-se el primer lloc del podi en categoria Mini-GP 90, a més de proclamar-se campió per equips de la Lliga Interescoles amb Mimoto Polini i Kawa 65 supermotard.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here