EU d’Algemesí presenta al.legacions a la modificació sobre les places d’aparcament

0
468

Pere Blanco, en el centre, en una roda de premsa d'EU

Pere Blanco (EU) opina que les modificacions previstes intenten afavorir la desastrosa inversió dels garatges del Mercat Municipal

Esquerra Unida d’Algemesí ha presentat distintes al·legacions a la MODIFICACIÓ PUNTUAL NÚM. 17. DE LA REVISIÓ DEL PGOU DE 1987 que intenta canviar la normativa vigent, canviant en primer lloc les quantitats fixades per al canon d’exoneració de places de garatges, estipulant el canon en el preu dels garatges de VPO. Pere Blanco opina que és una mesura discrimatoria al igualar el preu de la superfície del terreny a la zona més econòmica, quan es ben conegut que no el terreny no te el mateix valor al zona centre que a les zones perifèriques (si exceptuem la zona del Pla).

Un altra modificació proposada es la reducció de l’amplària de les places que passen de 2,50 m a 2.30 m, una mesura incomprensible, quan totes les dades apunten que els cotxes actualment tenen més grandària. Com també és incomprensible la proposta de modificació del punt 11 de les normes de reduir al 50% la reserva en la zona del casc antic com la exonerar de forma general a tots els edificis catalogats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here