Alzira arranca la campanya de les generals amb la tradicional pegada de cartells

0
368

Anit començà la campanya electoral del 20-N a Alzira amb la tradicional pegada de cartells per part de les principals forces polítiques.

La candidata alzirenya al Congrés dels Diputats, Isabel Aguilar denuncià que «el canvi» que proposa Rajoy “és sempre un canvi cap enrere» en el model econòmic i  un “model caducat” respecte als “drets i  llibertats, sobre todo per ales dones”.

Aguilar cridà a “treballar” fins el 20-N i a rebelar-se  contra un PP que » careix de projecte econòmic per a este pais». A més va censurar els «retalls socials que està fent el presidente Fabra» i fins i tot animà els socialistes a «ficar-se en marxa per parlar amb la gent i contar tot el que ens juguem el 20 de novembre».

També la candidata alzirenya del PP al Congrés dels Diputats, Chelo Martínez, acompanyada per l’alcaldessa, Elena Bastidas, regidors i miltants populars penjaren els seus cartells de Rajoy i González Pons,respectivament, baix el lema «Suma’t al canvi».

Elena Bastidas i Chelo Martínez

De la mateixa forma ho va fer EU-Alzira i al cap davant el regidor, Ivan Martínez, va col.locar el cartell de Ricardo Sixto i Cayo Lara amb el lema «Rebel·la’t».

Per la seua part Compromís-Equo farà hui divendres el mitin central de la Ribera a  Sueca on el cap de la llista per València, Joan Baldoví, donarà a conèixer les linies mestres del seu programa electoral.

VÍDEO PEGADA DE CARTELLS EN ALZIRA CORTESIA D «AL COR»


Isabel Aguilar pegant el primer cartell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here