La consellera Isabel Bonig demanarà el dimarts a Foment una eixida de l’AP-7 en Alzira

0
410
La consellera i l'alcaldessa junt a la CV-50

La consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, ha anunciat en el matí d’avui a Alzira que el director general de Carreteres lliurarà una carta en el Ministeri de Foment signada per la pròpia Bonig per a sol·licitar «una eixida de l’AP-7 a Alzira» donada la seua capitalitat de la Ribera.

Bonig va lamentar que Foment i la fins ara secretària d’Estat d’Infraestructures i cap de llista per València, Inmaculada Rodríguez Piñero «es negava a que hi haguera un enllaç a Alzira i ara sembla ser que amb la campanya electoral ja és possible». Per açò «li enviem aquesta sol·licitud perquè solucione aquest problema abans del 20-N, nosaltres sempre estem disposats a col·laborar amb el Govern», va dir.

Sobre els costos d’aquest enllaç, la consellera ha recalcat que haurien de ser pagats per l’Estat ja que és el propietari de l’autopista.
La consellera també ha opinat sobre una possible liberalització de l’autopista en la Ribera i, a este respecte, ha dit que si el PP arriba al Govern «cal estudiar-ho molt detingudament, perquè esta despesa cal saver qui ho paga, cal ser realistes».

Isabel Bonig s’ha reunit este matí amb l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, qui li  mostrava la seua «preocupació» sobre les connexions i enllaços per carretera de  la ciutat, entre elles la connexió amb l’AP-7 i la variant Sudoest( SW). La primera autoritat local s’ha mostrat segura que aquests projectes «arribaran a bon port».

D’altra banda, la consellera també ha anunciat la seua confiança en que a final d’este any estiga redactat el projecte de rehabilitació del Convent de Caputxins.

La consellera firma en el libro de oro de la ciudad.

Variant SW i pont sobre el Xúquer

Bonig  recordava que el projecte del nou pont sobre el Xúquer (CV-42) es va desestimar «per falta de pressupost» però «espere que en 2013 es reprenga». Pel que fa a la variant SW, la consellera va anunciar que es realitzarà per fases i la primera d’elles serà la connexió amb Carcaixent que descongestionarà el tràfic de la CV-50.

El traçat de la CV-50 no està tancat

I sobre la connexió de la CV-50 amb  la costa, que els empresaris locals reclamen que  passe entre Alzira i Algemesí, va recalcar que «el projecte no està tancat i que estudiarem si és possible un canvi pel nord d’Alzira». Les previsions inicials de la conselleria d’Infraestructures situen esta conexió pel nord d’Algemesí, el que allunyaria a la capital de la comarca de l’eixida a la N-332 per Sueca.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here