El Judo Club Alzira guanya el prestigiòs «Trofeo Internacional Villa de Avilés» en la categoria sub 13

0
363

Els judokes Carla Fuster, Ainhoa Revert, David Tipstauri, Carlos Blázquez, Omari Niauri, José Gordó i Jordi Gualda constitueixen l’equip de la categoria sub 13 del Judo Club Alzira que s’ha classificat en primer lloc en la XI edició del Trofeo Internacional Villa de Avilés celebrat el passat cap de setmana en esta ciutat asturiana.

També pujaren al podio d’este prestigiós torneig, tres membres del club en la categoria sub 15. Així Sonia Serra Cucarella va guanyar en menys de 36 kg i Alberto Varela Ferrer es classificà en segon lloc

Sonia Serra
Alberto Varela en el podio

en menys de 60 Kg.

L'equip sub 13 alça el trofeu de campió

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here