El Club de Gimnàstica local obté quatre podis en el II Trofeu Nacional Micuna Vila d’Almussafes

0
336

Participants en el II Trofeu Micuna d'Almussafes


  • El club amfitrió suma tres ors i un bronze en l’esdeveniment
  • El pavelló poliesportiu reunix a 240 gimnastes representants de 18 clubs

La segona convocatòria del Trofeu Nacional Micuna Vila d’Almussafes, organitzada pel Club Esportiu Gimnàstica d’Almussafes, va concloure amb grans èxits per al club amfitrió i organitzador de l’esdeveniment esportiu. Un total de 18 clubs de gimnàstica rítmica de la Comunitat Valenciana i Aragó es van donar cita, durant el matí de dissabte passat dia 29, en el pavelló poliesportiu d’Almussafes per a participar en la competició, que va congregar a 240 gimnastes d’una desena de categories en les modalitats base i de competició.

El pavelló municipal d’esports d’Almussafes va ser la seu triada per a la celebració del II Trofeu Nacional Micuna, campionat de gimnàstica rítmica d’abast nacional organitzat, per segon any consecutiu, pel Club Esportiu de Gimnàstica de la població, en col·laboració amb el propi ajuntament i la Federació de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana.

A les 9 del matí començà el trofeu esportiu, en el que 240 gimnastes de 18 clubs desplaçats des de dos comunitats autònomes van demostrar el seu potencial en una desena de categories, tant en la modalitat base com de competició. De fet, els tres clubs representants d’Aragó i els 15 de la Comunitat Valenciana van executar més de 50 passes durant la jornada esportiva.

El club local va estar representat per mig centenar de gimnastes, les quals van integrar quatre dels conjunts participants que van aconseguir obtindre medalla. En este sentit, el conjunt mini benjamí obtingué la primera posició de la taula en el nivell interclubs. Per la seua banda, la medalla d’or en el nivell nacional base va ser per al conjunt benjamí i el prebenjamí també va concloure amb l’or en el nivell federació I. Finalment, les gimnastes infantils del CEGA van ser bronze en el nivell campionat d’Espanya absolut.

El regidor d’Esports, Carles Grancha i la presidenta de la Federació de Gimnàstica Rítmica, Concepció Rico, van entregar les medalles i  trofeus als tres primers classificats de cada categoria i nivell, després de sumar les puntuacions de les seues respectives execucions.

El president del club organitzador, Modest Sòria, no dubte a ressaltar que el gran treball desenrotllat pels membres de l’entitat, junt amb el patrocini de Micuna i d’empreses de la localitat i de municipis veïns, ha assegurat l’èxit de l’esmentat trofeu.

La pròxima cita amb la gimnàstica rítmica està fixada per a este diumenge dia 6, ja que el pavelló poliesportiu acollirà la fase provincial del Trofeu Federació de Conjunts en els seus nivells Federació I i II. Uns 24 conjunts es mesuraran en este nou event esportiu en què es reuniran al voltant de 124 gimnastes de la província.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here