L’Ajuntament de Sueca estalviarà un 60% en paper i tóner i sols hi hauran dos impresores per planta

0
665
El regidor, Dimas Vàzquez

La Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sueca apostarà per un millor aprofitament dels recursos amb què compta el consistori. Per a això, “com a conseqüència de la situació econòmica actual, i després de sol·licitar un estudi previ que valorara en quines partides podria ser més factible reduir les despeses, es va a aconseguir un important estalvi en el gasto corrent de tóner i paper d’impressores i fotocopiadores”, ha assenyalat el regidor de Noves Tecnologies, Dimas Vázquez.

La solució que s’adoptarà serà la centralització de la impressió en dos impressores per planta. Estaran connectades en xarxa, i imprimiran gràcies a la introducció d’un codi personal que s’assignarà a cada funcionari de l’Ajuntament. “Amb esta mesura s’acabarà amb la impressió individualitzada d’impressora per taula, i amb el handicap de necessitar molts i diferents cartutxos de tinta per disposar de diferents models d’impressores”, ha  afirmat Vázquez.

El regidor de Noves Tecnologies va encarregar al departament d’Informàtica de l’Ajuntament la realització d’un estudi de viabilitat econòmica. Segons l’informe, i després de la reunió mantinguda amb l’empresa especialitzada que subministra el material, es va comprovar la possibilitat que el consistori poguera estalviar entre un 50 i un 60% en tinta i paper.

Vázquez ha mostrat la seua satisfacció amb esta iniciativa “més tenint en compte que, després de les negociacions mantingudes amb l’empresa, hem aconseguit que totes les impressores, el seu manteniment i el software de control d’impressió, resulten a un cost zero per a l’Ajuntament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here