El valencià ha caminat esta nit a la Casa de la Cultura d’Alzira amb un interesant documental sobre la llengua

0
376

Els assistents a la Casa de la Cultura d’Alzira han gaudit esta vesprada de la projecció del documental «Una llengua que camina» destinat a «fer visibles tots els objectius positius que s’han aconseguit per a la normalització del valencià», segons la directora, Amanda Gascó.

El treball pretén, a més, «dignificar la feina feta desde la base social i especialment des de l’escola». Un dels protagonistes del documental, Diego Gómez que «possa de manifest  que la normalització del valencià té l’origen fonamental en l’escola en valencià».

El documental dona a conèixer una realitat civil qje mana des de l’escola en valencià i segon Gómez «reflexa l’esforç que s’ha fet des de k’escola quan el valencià té una manca de la resta d’usos socials».

L’acte ha estat presentat pel director de Publicacions de l’editorial Bromera, Joan Carles Girbés. Bromera, la TV3 i Escola Valenciana han sumat els seus esforços per fer realitat este interesant documental sobre la llengua dels valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here