El Nou Bàsquet Alzira suma la tercera victòria en tres jornades front al Don Bosco (52-66)

0
347

Una penetración de Pau Ros

El conjunt entrenat per Alberto Lahoz va aconseguir una treballada victòria a la pista del CD Don Bosco de València (52-66)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va aconseguir diumenge passat la tercera victòria en tres jornades en la nova categoria d’autonòmica a la pista del CD Don Bosco de València (52-66), en un partit que es va decantar a favor dels nostres en el tercer quart gràcies a una major intensitat defensiva.

El partit va arrancar igualat entre dos equips de similars característiques, que des d’un principi tractaven d’aprofitar qualsevol oportunitat per a córrer. Els dos conjunts es van alternar en el marcador per a acabar el primer quart amb un marcador de 17-18.

En el començament del segon període, el Nou Bàsquet Alzira va prendre la iniciativa en el joc, incrementant la intensitat defensiva i tractant d’imprimir-li velocitat al joc sempre que podia. Un parcial de 0-10 a favor dels jugadors que entrena Alberto Lahoz col·locava el màxim avantatge en el marcador (20-31, minut 16), liderats a la pista per Óscar i Rafa Ros. Semblava que el partit es podia trencar a favor del Nou Bàsquet Alzira, però el tram final de la primera part se’ls va atragantar als jugadors alzirenys. Dues pèrdues de baló van permetre al Don Bosco anotar un parcial de 6-0 que els posava de nou en el partit al descans (27-33).

Les coses no milloraren en l’inici del tercer quart. El Nou Bàsquet Alzira va saltar sense la concentració necessària i el conjunt local va aprofitar l’ocasió per a donar més intensitat al seu joc. El Don Bosco li donava la volta al resultat en apenes dos minuts gràcies a un parcial de 8-0 (35-33, minut 22) i el tècnic Alberto Lahoz es veia obligat a demanar un temps mort.

A partir d’este moment, el tècnic alzireny va apostar novament per un canvi defensiu. La defensa en zona 3-2 va apagar les idees dels locals en atac. El domini en el rebot del Nou Bàsquet Alzira era quasi absolut i la intensitat defensiva feia que un Don Bosco que no tenia el dia en els llançaments exteriors tampoc trobara opcions clares de tir. Gràcies a un parcial de 0-14, el Nou Bàsquet Alzira recuperava la iniciativa i arribava al final del tercer parcial amb un resultat de 39-49.

En l’últim període, es va vore un partit d’anada i tornada d’una cistella a l’altra, amb continues imprecisions per part dels dos conjunts. En un partit sense ordre ni concert, el Nou Bàsquet Alzira va saber controlar millor la situació i de la mà d’Alberto, David i Salva va incrementar el seu avantatge fins als quinze punts (47-62, minut 35), per a deixar el marcador en el definitiu 52-66.

Després d’esta treballada victòria, el primer equip rebrà dissabte que ve, a les 16.30 hores, al pavelló Fontana Mogort, el CD Berenguer Dalmau.

Derrota de les sèniors en l’últim sospir i victòria dels júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Nou Bàsquet Alzira, va vore com se suspenia el seu enfrontament a la pista del CB El Perelló per la pluja. D’altra banda, al sènior femení que entrena Dani Cuenca se li va escapar la victòria a la pista del Joventut Xàbia en els últims minuts per un ajustat 50-47.  Després d’anar per darrere durant bona part del partit, les nostres jugadores van arribar a empatar el partit en l’últim quart i, fins i tot, es van posar per davant (40-45) quan faltaven cinc minuts per al final del partit.

Però en els instants decisius, el desgast físic va passar factura a les nostres xiques, cosa que van aprofitar les jugadores locals per a emportar-se el triomf per un ajustat avantatge de només tres punts (50–47).

La jornada del dissabte es va completar amb la victòria de l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, en la seua visita a la pista de l’Ondara, on es va imposar per 48-64. Els nostres júniors van dur la iniciativa en el joc durant els tres primer quarts, amb un màxim avantatge de 18 punts al final del tercer període (35-53). En l’ultim quart l’Ondara va reaccionar i es va posar a només nou punts (46-55) quan faltaven dos minuts per al final, però el Base Sportleader Alzira es va recuperar en el tram final de partit per a deixar el marcador final en 48-64.

RESULTATS DE LA JORNADA 29/10/2011

SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA

C.D. DON BOSCO VALÈNCIA                     52

NOU BÀSQUET ALZIRA                              66

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

C.B. EL PERELLÓ SUSPÉS

BLASMETAL ALUMINIO ALZIRA

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

C.B. JOVENTUT XÀBIA                              50

NOU BÀSQUET ALZIRA                              47

JÚNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA             48

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA           64

CADET MASCULÍ –ZONAL

E.M.B. DÈNIA ’97                                       28

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             70

CADET MASCULÍ –ZONAL

C.B. ALGEMESÍ                                         50

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 33

CADET FEMENÍ –PREFERENT

NOU BÀSQUET ALZIRA                              23

JÒVENS ALMÀSSERA                               25

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

C.B. TAVERNES                                         SUSPÉS

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA

INFANTIL MASCULÍ– ZONAL

C.B. TAVERNES “B”                                  41

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 39

ALEVÍ BLAU – NP 1

NOU BÀSQUET ALZIRA BLAU                    70

INASEMA CANALS                                     60

BENJAMÍ – NP 1

DIGITIMPRÉS N.B. ALZIRA                        59

C.B. SUECA                                               9

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here